Neler Oluyor Hayatta 7 Ekim Pazartesi Kanal D Canlı İzle - Bugün neler konuşuldu

Neler Oluyor Hayatta 7 Ekim Pazartesi Kanal D Canlı İzle - Bugün neler konuşuldu
Kanal D'nin yepyeni magazin programı Neler Oluyor Hayatta bugün başlıyor. Seda Akgül ve Hakan Ural'ın gündemi yorumlayacağı programda nelerin konuşulduğu da merak ediliyor. Neler Oluyor Hayatta 7 Ekim Pazartesi Kanal D Canlı İzle seçeneği ile karşınızdayız.

Televizyon ekranlarında yeni bir yapım izleyicilerle buluşuyor. Gel Konuşalım'dan transfer edilen Hakan Ural ve yıllardır magazin ve evlendirme programlarında yer alan Seda Akgül'ün gündemi yorumlayacağı Neler Oluyor Hayatta bugün yayın hayatına başlıyor.
 


Neler Oluyor Hayatta 7 Ekim Pazartesi Canlı İzle


Hakan Ural ve Seda Akgül'ün birlikte sunduğu programın akılı dopdolu. İki saat boyunca düşüncelerini milyonlarla paylaşacak olan ikiliyi izlemek isteyenler dijital platformlardan ve televizyon ekranlarından Kanal D'yi seyredebilirler. Program saat 09.00'da başlayacak.


Kanal D tarihçesi

Aydın Doğan‘ın sahibi olduğu Kanal D, Doğan Holding‘in bünyesinde barınan ve Türkiye’de yayın yapan ulusal bir kanaldır. 16 Eylül 1993’te test yayın yapmaya başlamıştır. Normal yayın yapmaya ise 19 Aralık 1993’te başlamıştır.Kanalda genellikle dizi ve filmler yayınlanmaktadır. Bu zamana kadar 84 yerli ve 13 yabancı dizi yayınlanmıştır. 2009 yılında “Türkiye’nin en fazla izlenen kanalı” ünvanını elde etmiştir. Kanal Türkiye ve Azerbaycan‘da yayın yapmaktadır. Kanalı Aydın Doğan ve  Ayhan Şahenk ortak kurmuştur. Kanal Euro D adıyla Avrupa’da yayın yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum