Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den ayrıldı! Tülay neden yok?

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den ayrıldı! Tülay neden yok?
Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade 53 bölümde Tülay karakterini canlandırdığı Bizim Hikaye dizisinden ayrıldı. Dizinin yapım şirketi de ünlü oyuncuya veda mesajı yayınladı.

Tülay ve Tufan'ın Almanya'ya gitme kararı aldığı Bizim Hikaye'nin 53. bölümü sornasında flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin en çok sevilen karakterlerinden birini oynayan Nesrin Cavadzade dizideki son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmış oldu.

NESRİN CAVADZADE VEDA ETTİ
Bizim Hikaye dizisi 53. son bölümüyle 27 Aralık Perşembe akşamı ekrana geldi. Bizim Hikaye'nin son bölümünde Almanya'dan iş teklifi gelen Tülay ve eşi Tufan yurt dışına yerleşme kararı aldı. Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması nedeniyle senaryoda sürpriz bir değişiklik yaşandı. Tülay'ı canlandıran Nesrin Cavadzade diziden ayrılırken, Tufan rolündeki Mehmet Korhan Fırat'ın ise diziye geri dönüp dönmeyeceği ise belli olmadı.

"SENİ VE GÜLEN YÜZÜNÜ UNUTMAYACAĞIZ"
Bizim Hikaye'nin yapımcısı Med Yapım da Nesrin Cavadzade'nin ayrılığını sosyal medya hesabından duyurdu. Med Yapım'ın açıklamasında, 'Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye'ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere... Hoşçakal Tülay' ifadeleri kullanıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.