Nesrin Cavadzade La Casa De Papel kadorsunda! İşte açıklama

Nesrin Cavadzade La Casa De Papel kadorsunda! İşte açıklama
Güzelliği ile herkesi büyüleyen Nesrin Cavadzade dünyanın en çok izlenen dizilerinden La Casa De Papel kadrosuna katıldı. Yapımcı şirketle el sıkıştığını açıklayan güzel oyuncu gelecek hafta İspanya'nın yolunu tutacak.

Bizim Hikaye kadrosundan ayrıldıktan sonraki projesi merak edilen Nesrin Cavadzade dizi dünyasını sarsan bir haberle karşımıza çıktı. Ünlü oyuncu El Desentierro filminin ardından bu kez de La Casa De Papel dizisinde boy gösterecek. Başarısıyla İspanya'yı da sallayan Cavadzade bir süredir hakkında çıkan iddiaları doğruladı.

Dünya şehirlerinin yanına İstanbul ekleniyor
Bilindiği üzere La Casa De Papel kadrosundaki hırsızlar dünyanın bazı önemli şehirlerini takma isim olarak kullanıyor. Tokyo, Rio, Berlin, Moskova gibi şehir adları diziye hayat veriyordu. Şimdi ise İstanbul karakteri geliyor. La Casa De Papel'de İstanbul rolünü Nesrin Cavadzade canlandıracak. Tüm anlaşmaların yapıldığını ve 7-8 gün içerisinde çekimlere başlayacağını söyleyen güzel oyuncu, kendisi için tahsis edilecek evde oturacak ve İspanyolca da öğrenecek.

nesrin cavadzade la casa de papel

La Casa De Papael 3. sezon ne zaman başlayacak?
'La Casa da Papel' dizisinin üçüncü sezonu temmuz ayında başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.