Nevşin Mengü A9'da Adnan Oktar'ın konuğu oldu! Yayında yaşananlar...

Nevşin Mengü A9'da Adnan Oktar'ın konuğu oldu! Yayında yaşananlar...
Muhalif tavırlarıyla tanınan ve son olarak çalıştığı CNN Türk ile ilişkisi kopan Nevşin Mengü, DW Türkçe adına gittiği A9 kanalında Adnan Oktar'ın konuğu oldu. İşte yaşananlar...

Son dönemlerde yayınlarındaki kadınların yaptığı danslar ve kendisinin de söylediği sözlerle gündemde olan Adnan Oktar, internet üzerinde de RTÜK denetimi için yaptırım kararı alınmasına sebebiyet vermişti. Büyük tartışmaların yaşandığı programları her gün binlerce kişi sanal ortamda izliyor.

Uzun zamandır kediciklerle adından söz ettiren Adanan Oktar'ın konuğu Nevşin Mengü oldu. Mengü ‘Adnan Hoca’nın yayın yaptığı televizyon kanalını ziyaret etti. Nevşin Mengü, ziyaretinde program yapılan stüdyoyu gezdi, Adnan Oktar ile görüştü. Mengü, Adnan Oktar'a “Siz şeyh misiniz” sorusunu yöneltti. Oktar ise bu soruyu reddederek “Ben bilmem böyle işleri” diyerek yanıt verdi.

Öte yandan Adnan Oktar, Mengü'ye, RTÜK'ün cezasının ardından artık kamuoyunda “kedicikler” olarak bilinen kadınların yayınlara çıkmayacaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.