Nihat Doğan'ın yerine Seren Serengil geldi!

Nihat Doğan'ın yerine Seren Serengil geldi!
Küçük yaştaki iki kız çocuğunu alıkoyma iddiası sonrasında Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programından uzaklaştırılan Nihat Doğan'ın yerine ünlü oyuncu Seren Serengil getirildi.

Günlerdir hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmeyen ve her gün yeni bir boyut kazanan Nihat Doğan'ın akıbeti belli oldu. Söylemezsem Olmaz'daki yorumculuk görevinden uzaklaştırılan Nihat Doğan'dan boşalan koltuğa Seren Serengil geçti. Daha önce Cengiz Semercioğlu ile Duymayan Kalmasın programında karşımıza çıkan güzel oyuncu artık Beyaz TV ekranlarında olacak. Yaşar İpek ile kısa süre önce dünya evine giren başarılı oyuncu bugün ilk yayınına çıktı.

Reşit olmayan iki kız çocuğunu alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan türkücü Nihat Doğan'ın, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki işine son verildiği gündeme gelmişti.

Doğan Instagram sayfasında şu açıklamaya yer vermişti: 'Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum Beyaz Tv ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm.'

seren serengil

Konuyla ilgili program sunucularından Ece Erken ve Bircan Bali de Nihat Doğan'a zehir zemberek sözler sarf etmişlerdi.

SEREN SERENGİL GELDİ
Doğan'ın boşalan koltuğuna Seren Serengil oturdu.'Duymayan Kalmasın' programında yorumculuğu ile dikkat çeken Seren Serengil’in yeni adresi Beyaz TV oldu.

Eski partneri Cengiz Semercioğlu’ndan ayrılan Seren Serengil, bundan böyle Ece Erken ve Bircan Bali ile magazinin nabzını tutacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.