Nursel Doğan ve Deniz nerede? Yaşıyorlar mı öldürdüler mi

Nursel Doğan ve Deniz nerede? Yaşıyorlar mı öldürdüler mi
Müge Anlı Türkiye'nin uzun süre gündeminde kalan Nursel Doğan ve Deniz dosyasını bir kez daha açtı. Haydar Sırça'ya da tepki gösteren başarılı gazeteci sonuca ulaşmak için her şeyi yapıyor. Nursel Doğan ve Deniz nerede? İşte detaylar...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Meral Polat ve Aykut Şahin'in kayıp dosyalarını araştırırken sırayı Nursel Doğan ve Deniz nerede? sorusuna getirdi. Haydar Sırça'nın baş şüpheli olarak görüldüğü olayla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor. Başarılı gazeteci Müge Anlı da duruma tepki gösterdi.

Haydar Sırça bilindiği üzere son olarak otobüsteki polis kontrolünde tarım ilacı içerek intihar etmiş ve şüpheleri daha da yukarı çekmişti. Ayrıca İzmir'deki evinde de arama yapıldı. Eşi Müge Anlı'nın ekibine 6 metre karelik halının değiştirildiğini söyledi ancak bunu emniyet güçleriyle paylaşmadı.

Müge Anlı yaptığı açıklamada; 'Haydar kardeşim burada bir şeyler dedin, sonra da bastın gittin. Yok ilaç içtin, onu bunu içtin... Artık her yerde mobese var. Bir iz olmaz mı ya? Annesi iki göz iki çeşme ağlıyor. Yazık günah' dedi.

 

Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

çiğdem çakırer

müge anlı çiğdem çakırer


Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

müge anlı nezahat oral

müge anlı hasan akgün

müge anlı emine irem mutlu

emine ustael tuncer ustael

palu ailesi gözaltı

müge anlı meryem tahnal para için mi öldürüldü

kemikler meryem ve melike tahnala mı ait

tuncer ustael kimdir müge anlı

havva palu tuncer ustael müge anlı

havva palu babasının evine girmek istemedi
 



MERYEM TAHNAL ENJEKTÖR MÜGE ANLI

meryem tahnal havva palu atv müge anlı tuncer ustael

meryem tahnal
 

meryem tahnal müge anlı

müge anlı aydoğan avcı nazmiye yayla evlilik töreni

müge anlı mehmet uygur

serpil toka müge anlı

mehmet uygur müge anlı

mehmet uygur cesedi bulundu mu

EDANUR GÜRBÜZ
 

EDANUR gürbüz müge anlı

haydar sırça

murat demir müge anlı

 

nazmiye yayla
 

meral polat nerede

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

emine çilköse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.