O Ses Türkiye'de 2. Karima vakası

O Ses Türkiye'de 2. Karima vakası
Dün TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmada Naz Dej'in güzelliği geceye damga vurdu. 2014'te Karima'yı eleyen Hadise'ye takılan Acun Ilıcalı ile Murat Boz kahkahaların tavan yaptığı bir programa imza attı.

Türkiye Naz Dej'i konuşuyor. Jüri üyeliklerinde Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise'nin yer alıp Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmanın yeni bölümü dün ekranlara geldi. Azerbaycanlı Naz Dej seslendirdiği I Care isimli şarkıyla hem jüriyi hem de stüdyodakileri ikiye böldü.

Güzelliği ile adından söz ettiren Naz Dej bir anda gözleri Hadise'ye çevirdi. Seksi şarkıcının 4 sene önce yarışmadan elediği Karima hatırlatılınca  tepki gösterdiği görüldü.

Jüri üyeleri de bölündü
Jüri üyeleri ise Naz Dej'i takımlarına alabilmek için birbirleriyle yarıştı. O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Naz Dej'in güzelliği konusunda açılan sohbet Hadise'nin 2014'te elediği Karima'yı akıllara getirdi. Hadise'ye takılan Acun Ilıcalı ile jüri arasında güldüren diyaloglar yaşandı.

naz dej o ses türkiye

Güzellik yetmiyor
Gelen yarışmacının güzelliği hakkında konuşan Hadise, "Bir yarışmacı çok güzel ve karşısındakinden daha çok alkış alıyor diye onu seçmem. Ben bu olayı Karima da yaşadım. Karima, provalarda çok iyiydi ama sahneye çıktığında o kadar iyi değildi. Karşısındaki Halil de çok güzeldi ve çok alkış aldı. Şimdi ben orada kız çok güzel diye Karima'yı mı seçeyim. Murat Boz ve Acun bu konuda çok eğleniyor ama ben sinirlenmeyeceğim." dedi.

karima o ses türkiye

Karima

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.