O Ses Türkiye'de rap söyleyen Bensu Soral kimdir

O Ses Türkiye'de rap söyleyen Bensu Soral kimdir
Dizi dünyasının en güzel oyuncularından Bensu Soral'ın dünkü performansı geceye damga vurdu. Rap söyleyen ünlü isim 'Bensu Soral kimdir?' sorusuyla araştırılıyor. İşte detaylar...

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programında sahneye çıkan isimlerden biri de Hande Soral oldu. Güzel oyuncu daha önce tanıklık etmediğimiz bir tarzla ekranlardaydı. Rap şov yapan Hende Soral gecenin ardından en çok araştırılan isimlerden biri olmayı da başardı. Oyunculuktaki kabiliyetini müzik sahnesinde de gösteren Hande Soral kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Hande Soral evli mi? gibi soruların cevabı haberimizde.

Bensu Soral kimdir?
23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Bursa'da bulunan İnegöl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. Ardından,  Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'de grafik üzerine eğitim görmeye başladı. Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başlayan Bensu Soral, İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Aynı zamanda 2008'de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

bensu soral

Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış 'İçerde' adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan "Melek" karakterini canlandırmıştır ve bu rolle popülerlik kazanmıştır. Hande Soral Hakan Baş ile evlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.