O Ses Türkiye jürisine flaş isim! Yıldız Tilbe'nin yerine kim geldi?

O Ses Türkiye jürisine flaş isim! Yıldız Tilbe'nin yerine kim geldi?
Türkiye'nin şarkı yarışması O Ses Türkiye'deki jüri üyeliğine son verilen Yıldız Tilbe'nin yerine gelecek isim açıklandı. Beyazıt Öztürk'ün de dahil olduğu kadroya kim eklendi? İşte detaylar...

TV8 izleyicileri O Ses Türkiye'den ayrılan Yıldız Tilbe'nin yerine kim geldi? Sorusunu soruyor ve cevabı araştırıyordu. Sosyal medyadan programda bu sezon olmayacağını duyuran başarılı şarkıcının koltuğunu dolduracak isim belirlendi. Geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere Gökhan Özoğuz da yarışmadan ayrılmış ve yerine Beyazıt Öztürk getirilmişti. Hadise ve Murat Boz'un da bulunduğu kadronun bu sezona damga vurması bekleniyor. Yıldız Tilbe'nin de artık olmamasıyla birlikte yerine gelen isim belli oldu. Sempatik tavırlarıyla hemen herkesin sevdiği isim olan Yıldız Tilbe'nin yerine Hürriyet'ten edinilen bilgiler ışığında Seda Sayan geldi.

yıldız tilbe

Eylül ayı içerisinde TV8 ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak O Ses Türkiye adlı ses yarışması programının yeni sezonundaki jüri üyelerinde değişikliğe gidildi. Öncelikle konserlerine ve albüm çalışmalarına yoğunluk vereceğini duyurarak ayrılma kararı alan Gökhan Özoğuz'un yerine ünlü şovmen Beyazıt Öztürk transfer oldu. Öte yandan sevilen sanatçı Yıldız Tilbe'nin sevenlerini hayal kırıklığına uğratacak vedasıyla birlikte yerine gelecek isim merak ediliyordu. Hürriyet'ten alınan bilgiler doğrultusunda sosyal platformda O Ses Türkiye jüri kadrosunda bulunmadığını duyuran Yıldız Tilbe'nin yerine Seda Sayan dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.