Öğretmen dizisi 1. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle | 2. bölüm fragmanı

Öğretmen dizisi 1. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle | 2. bölüm fragmanı
FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve hikayesi ile fragmanları dahi büyük ilgi gören Öğretmen 1. bölüm izle seçenekleriyle karşınızda. Dizi televizyon haricinde internetteki birçok platformda da seyredilebiliyor. Öğretmen dizisi 1. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle alternatifleri ve 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı akşamdan itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Öğretmen 1. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde hem göz yaşları akacak hem de yüzler gülecek. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Öğretmen 1. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. Ayrıca Öğretmen 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz.


Öğretmen 1. bölüm özeti

Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır. Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır… Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir…

irem sak

Öğretmen 1. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Öğretmen 1. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Öğretmen'nin 1. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün

bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 


Öğretmen 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin fenomen dizisi Öğretmen 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.