Onur Büyüktopçu'nun yerine gelen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki

Onur Büyüktopçu'nun yerine gelen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında yeni sezonun Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan'ın sunacağının açıklanması izleyicilerin tepkisine neden oldu.

Uzun bir süredir hafta içi gündüz kuşağında yarışmacılaryla ekranlara renk katan Yemekteyiz'in son haftalarına girildi. Heyecanın her hafta tavan yaptığı yarışmada bir birinci seçilerek 10 bin lira ödül veriliyordu. Sunucu Onur Büyüktopçu geçtiğimiz hafta son 4-5 haftalarının kaldığını açıklayınca izleyiciler de yayının akıbetini merak etmeye başladı. Ardından da Onur Büyüktopçu'nun yerine Yemekteyiz'i kim sunacak sorusu sorularak sonuç öğrenilmek istendi. İşte detaylar ve gelişmeler...

Bloom Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program yüzlerce bölüm televizyon ekranlarında yayınlandı. Yakışıklı sunucu Onur Büyüktopçu da yarışmaya yaptığı yorumlar ve verdiği puanlarla eşlik ediyordu. Kimi zaman çekilmez yarışmacılara rağmen sakinliğini koruyarak da takdir kazanan ünlü isim gelecek sezondan itibaren Yemekteyiz'i sunmayacak.

onur büyüktopçu yemekteyiz


Yemekteyiz'in yeni sunucusu kim?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yeni sezona farklı bir isimle devam etme kararı aldı. Onur Bey daha önceki açıklamalarla bunun sinyalini vermişti. Durum artık kesinleşti ve yeni sunucu belli oldu. 2019-2020 sezonundan itibaren artık Seda Sayan kamera karşısına geçecek.

seda sayan yemekteyiz


 

Seda Sayan'a tepki var!

Kadırgalı Aysel lakabıyla bilinen Seda Sayan'ın adının açıklanmasının ardından programın izleyicileri sosyal medyadan ünlü ismi istemediklerini belirten binlerce mesaj attı. Bugüne kadar evlilik programlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının kendi formatında ilerlemesini isteyen seyirciler, Onur Büyüktopçu'nun Yemekteyiz'i sunmaya devam etmesi gerektiğini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum