Onur Büyüktopçu Seda Sayan'a başarılar diledi

Onur Büyüktopçu Seda Sayan'a başarılar diledi
Yemekteyiz ile yüzlerce bölümde televizyonlara konuk olan Onur Büyüktopçu, yerine getirilen Seda Sayan'a Instagram'dan başarı paylaşımında bulundu.

Yarın Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla son kez ekranlara gelecek olan Yemekteyiz'i yeni sezonda Seda Sayan sunacak. Çok konuşulan iddia geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanmıştı. Seda Sayan Instagram hesabından yayınladığı Yemekteyiz yeni sezon fragmanı ile duyuruyu yaptı. İlk tepki de Onur Büyüktopçu'dan geldi. Başarılı sunucu ünlü şarkıcıya başarılar dileğinde bukunarak bol reyting temenni ettiğini söyledi.

"ALLAH KOLAYLIK VERSİN"
Sevilen oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz hafta ani bir kararla Yemekteyiz'in sunuculuğundan alınmış ve yerine Seda Sayan getirilmişti. Bu haberi doğrulayan Büyüktopçu, Show TV'de yeni bir yarışma programı sunacağını da duyurmuştu. Büyüktopçu, son olarak Seda Sayan'a yeni işi için mesaj gönderdi. Büyüktopçu, Yemekteyiz'in tanıtımını paylaşan Sayan'a "Hayırlı olsun, harika olacağına eminim. Ama Allah kolaylık versin. Bol bol reytingler inşallah." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.