Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Netflix izle!

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Netflix izle!
Yılmaz Erdoğan'ın büyük beklentilerle 1 Şubat'ta vizyonda yayınlanmaya başladığı filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Netflix üzerinden izlenebiliyor. İşte Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Netflix'ten izlemenin adım adım uygulaması.

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın ,Ezgi Mola ve Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte baş rolünü paylaştığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı iki haftadır önemli izlenme sayısı elde etti. Filme gidenlerin de memnun kaldığı yapımın kısa sürede Netflix'e taşınması günün olayı oldu. Dünyanın en çok izlenen dizi ve film platformlarından Netflix, yayın haklarını aldı. İzleyiciler Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Netflix üzrinden nasıl izlenir merak ediyor.

Netflix'te nasıl dizi veya film izlenir?
Netflix dünyada birçok dizi ve filmi barındıran internet platformudur. Web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden giriş yapılarak yayınlara erişilebilir ve izlenebilir.

Netflix üyelik ücreti kaç lira?
İnternette dizi ve film keyfini yaşamanız için Netflix'e ücret ödemeniz gerekiyor. Bu ücretlendirmeler kullanacak kişiler, platformlar ve yayın kalitelerine göre ayrılıyor. 15 ila 40 lira arasındaki fiyat portföyünden size göre olan paketi seçebilir ve ilk 30 günü ücretsiz olmak üzere hizmetinizi başlatabilirsiniz.

190 ülkede izlenecek
Yılmaz Erdoğan’ın çok konuşulan filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, 1 Şubat’ta sinemalarda gösterime girmişti. Vizyona girişinin öncesinde de, sinema salonlarıyla ilgili tartışmaların da etkisiyle epey konuşulan film, gösterime girdikten sadece iki hafta sonra Netflix’e geldi. Netflix’in konuyla ilgili olarak gönderdiği basın açıklamasında; “Türkiye dahil, ABD’den İngiltere’ye, Kanada’dan Danimarka’ya, 190’dan fazla ülkedeki izleyiciler, İstanbul’un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceralarına tanıklık edecek.” deniliyor.

Tepki var
Kararın ardından sinemada izlemeye giden sosyal medya kullanıcıları kullanıcıları tepki gösterirken, filmi izlemek isteyip henüz filme bilet almamış olan sosyal medya kullanıcıları ise olumlu yorumlarda bulundu.  Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Organize İşler Sazan Sarmalı’nın kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut ve Erdem Baş gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.