Özge Özpirinçci Kadın'dan ayrıldı mı? Bahar diziden gitti mi

Özge Özpirinçci Kadın'dan ayrıldı mı? Bahar diziden gitti mi
FOX TV'de yayınlanan ve salı akşamlarına damga vuran Kadın dizisinin başarılı oyuncusu Özge Özpirinçci'nin "Hoşçakal Efsun" paylaşımı hayranlarını kızdırdı. Peki Özge Özpirinçci Kadın'dan ayrıldı mı? İşte detaylar...

Reyting sıralamalarında üst basamaklarda yer alan ve her hafta adından söz ettirmeyi başaran Kadın'ın güzel oyuncusu Özge Özpirinçci, sosyal medyadaki bir paylaşımı sebebiyle gündeme bomba gibi düştü. Diziyi izleyen takipçilerinin son bölümde bayılan Bahar'ın ardından akıbetini öğrenmek için çalıştığı günlerde bu paylaşım ses getirdi.

İnternette makyajsız fotoğrafı yayınlanan ünlüler arasında en çok beğenilen isimlerden biri olan Özge Özpirinçci son dönemde sosyal medyada da beğeni yağmuruna tutuluyor. Burak Yamantürk ile birlikte tatilde olan güzel oyuncu ayrıca sinema filmi için de kamera karşısına geçiyor.

Caner Özyurtlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Biz Böyleyiz filminde rol alan Özge Özpirinçci'ye Berrak Tüzünataç, Boran Kuzum, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Hümeyra, Meriş Aral gibi isimler de eşlik ediyor.

Özge Özpirinçci

3. sezon başlıyor
Biz Böyleyiz filmde herkesin büyük merakla beklediği filmde Efsun isimli bir karakteri oynayan Özge Özpirinçci, çekimler bittikten sonra instagram sayfasından karakterine Hoşçakal Efsun... Paydos  diyerek veda etti.  Özge Özpirinçi'nin yeni film çekimlerinin olduğunu bilmeyen takipçileri ise veda mesajını Kadın dizisinden ayrılıyor olarak yorumladı. 'Hoşçakal' yazan paylaşımını okuyan herkes Bahar karakterinin 3. sezonda olmayacağını düşündü. Fox ekranlarında Salı günü yayınlan dizinin 3. sezonunun ekim ayının sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Son bölümde bayılan ve Sarp tarafından hastaneye götürülen Bahar'ın son durumu ise merakla beklenen detaylardan. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.