Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?
Kanal 7'nin en çok sevilen dizisi Yemin'in baş rol oyuncusu Özge Yağız'ın farklı bir diziye geçeceği ve yine aynı kanalın Emanet isimli yapımda oynayacağı öne sürüldü. Peki Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı? İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin adını her geçen gün daha da fazla duyuruyor. Türkiye'nin dışına taşan ününü Azerbaycan başta olmak üzere İran, Rusya ve Ukrayna'nın yanısıra pek çok ülkeye de taşıyan Yemin'de flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Diziye hayat veren baş rol oyuncularından Özge Yağız'ın ayrılacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. Hatta dizinin adı da belli: Emanet. Kanal 7'de yayınlanacak olan ve tanıtım videosu izleyicilerle buluşan dizinin baş rolünde yine güzel oyuncunun yer alacağı iddiaları izleyicileri de üzdü. Peki Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı? Detaylar haberimizde...
 


Özge Yağız Yemin'den ayrılacak mı?

Geçtiğimiz sene başladığı yayın hayatında 200 bölümü geride bırakan Yemin'in en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Özge Yağız gerçek hayatta da büyük ilgi görüyor. Bu da popülerliğini artırıp daha fazla kişinin kendisini tanımasına vesile oluyor. Kanal 7 dizileri daha önce pek çok oyuncuyu yüksek bütçelere direnememsinden dolayı elinde tutamamıştı. Özge Yağız'ın Karamel Yapım ile devam eden sözleşmesi nedeniyle şu an için böyle bir ihtimal de yok gibi görünüyor. Ancak elbette birçok şok ayrılığın da yaşandığını unutmamak gerekiyor.

özge yağız


Reyhan Yemin'den ayrılacak mı?

Dizideki Özge Yağız yani Reyhan da eşi Emir (Gökberk Demirci) ile birlikte oluşturdukları mutlu ve aşık çift tablosuyla izleyenlerin sevgilisi olmayı başardı. Ancak Reyhan şu anda hapiste. Kesik Nebahat tarafından yaralandı ve sonrasında iyleşerek cezaevine geri döndü. Üst aramasında uyuşturucu bulunan Reyhan'ın yeniden yaralanma ve ölme ihtimali de söz konusu iddiaların ardından dilden dile dolanmaya başladı.


Özge Yağız Emanet dizisi oyuncu kadrosunda var mı?

Kanal 7'nin haftalık prime time dizisi olması beklenen Emanet ile ilgili olarak kanalda ve sosyal medyada kısa süreli bir video yayınlandı. Videoda sadece küçük bir çocuk görüntüleniyor ve "Emanet... Yakında Kanal 7'de" ifadesi kullanılıyor. Birçok dizi sitesi Özge Yağız'ı Emanet oyuncu kadrosu listesine eklemiş. Ancak şu an için ayrılmak gibi bir durum söz konusu değil. Eğer Emanet kısa bir süre içerisinde başlamazsa.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum