Özlem Parlu Kuaförüm Sensin'de büyülüyor

Özlem Parlu Kuaförüm Sensin'de büyülüyor
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerini ve makyaj uzmanlarını yarıştıran Kuaförüm Sensin'de modellerin de daha fazla yarışma içerisine dahil olması onları da gündeme getirdi. Yarışmada dünden itibaren yarışan Özlem Parlu, güzelliği ile herkesi büyülerken ilk güne damga vurdu ve birinciilği elde etti.

Düm başlayan yeni hafta heyecanıyla izleyicilerin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'in kendini kanıtlamak isteyen 12 yarışmacısının rekabeti eğlenceli anlara sahne oldu. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı bölümde puanlar verildi ve günün birincisi belli oldu. Saç ve makyaj uzmanlarının yanısıra modellerin de ilgi odağı haline geldiği yarışmada Özlem Parlu güne damga vuran isimlerdendi.
 


Bülent Ersoy'u en iyi o taşıdı

Kuaförüm Sensin'in yeni haftasındaki ilk konsept Bülent Ersoy şıklığıydı. Diva'nın şov dünyasında kullandığı tasarımları kendilerine uygulayan yarışmacılar arasından en çok puanı Özlem Parlu'nun yer aldığı takım taşıdı. Özlem'in tarzı herkesten geçer not alırken günü de neredeyse tam puanla tamamladılar. hafta finali için de iddialı bir başlangıç yaptılar.


Sosyal medyadan destek yağdı

Instagram'da sahip olduğu 150 bin takipçi ile bir fenomen olan Özlem Parlu'ya sosyal medyadan da tam destek geldi. Güzel yarışmacı internette de binlerce kişi tarafından araştırıldı ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek istendi.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları


özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

özlem parlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.