Öznur Şahin 43 gündür nerede? Satılmış Şahin kızını arıyor

Öznur Şahin 43 gündür nerede? Satılmış Şahin kızını arıyor
Ankara'da 43 gündür kayıp olan kızı Öznur'u bulmak için Müge Anlı'nın programına gelen Satılmış Şahin için çalışmalar başladı. Ankara'da oturan ve son olarak bakkalda olduğu öğrenilen genç kızın nereye gittiği merak ediliyor.

Satılmış Şahin kızıyla arkadaş gibi olduğunu anlattı. Herhangi kötü bir alışkanlığı olmadığını belirten Şahin'e Müge Anlı alkol alıp almadığını sordu. Şahin; 'İnkar edemem. Kullanıyorum ama arkadaş, dost ortamında. Çok nadir' dedi.

Bu sırada Satılmış Şahin'in baldızı Öznur Çalışkan yayına bağlandı. Çalışkan; 'Oraya çıkmış ama bu adam çocuklarına baba değil. Kahvede kumar oynuyor. Daha dün kızı 4 bin lira batırdığını söyledi' ifadelerini kullandı.

Bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Şahin, çayına çorbasına oynarız ama yok para batırmış yok bilmem ne. Ben para batırmadım. Ufak paralarla oynarım sadece. Kahvedeki arkadaşı da büyük paraların dönmediğini dile getirdi.

Satılmış Şahin eşi tarafından kaçırıldığını ve 23 senelik evli olduğunu anlatan Şahin'in 7 kız çocuğu var.

öznur şahin müge anlı

Arkadaş çok yalan konuşuyor!
Satılmış Şahin için Nilgün Hanım da bağlandı. Komşusu hakkında Şahin; 'Kimseyi tanımam apartmanda' dedi.

Nilgün Hanım; 'Bu çok yalan konuşuyor ya. Evinde 7 kızı var. Arkadaşlarını eve toplayıp alem de yapıyor. Şahit oldum. Alkol de alıyor, kumar da oynuyor.' dedi. Satılmış Şahin bu iddiaları da yalanlayarak 'Tanımıyorum seni' ifadesini kullandı. Nilgün Hanım da 'Müge'ye çıkan kimse de kimseyi tanımıyor' diye tepki gösterdi.

Müge Anlı da; 'Çocuklu bir aile varken kimse eve arkadaşını çağıramaz. Eşlerle kırk yılda bir görüşülür o kadar. Bak kadeh tokuştururlar sonra yere dökerler. Bunun adı fecaattir. Sonu iyi olmaz. Etraftan da iyi görülmez' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.