Pınar Erbaş ile Show Ana Haber İzle 18 Mayıs Cumartesi Show TV

Pınar Erbaş ile Show Ana Haber İzle 18 Mayıs Cumartesi Show TV
Türkiye ve dünya gündeminin en çok takip edilen kanallardan biri olan Show TV'de Pınar Erbaş'ın sunumuyla ekranlara gelen Show Ana Haber 18 Mayıs Cumartesi izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte güne damgasını vuranlar...

Show TV'nin hafta sonu emekçisi Pınar Erbaş'ın sunumuyla ekranlara gelen Show Ana Haber bugün de dopdolu. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm gelişmeleri aktarmak için tüm gücüyle çalışan Erbaş aynı zamanda reyting sıralamasında da programını üst sıralara taşımayı başarıyor. Birbirinden önemli gelişmelerin milyonlarla buluşturulduğu Show Ana Haber 18 Mayıs Cumartesi izle linki haberimizde.


Pınar Erbaş ile Show Ana Haber İzle 18 Mayıs Cumartesi 

Show TV ekranlarında yayınlanan SHOW Ana Haber'i izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Show TV internet sitesini kullanabilitsiniz. Pınar Erbaş ile Show Ana Haber 18 Mayıs Cumartesi canlı yayın saat 19.00'da başlayacak.



pınar erbaş fotoğrafları


Pınar Erbaş kimdir?

Pınar Erbaş, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi'nin ardından Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitimin ardından medya sektörüne hızlı bir giriş yapabn Erbaş, ingilizce ve fransızca dili konusunda kendini geliştirdi.

2007 yılında girdiği medya sektörüne Habertürk gazetesinde 5 yıl aralıksız olarak muhabirlik yaparak deneyim kazandı. Kültür Sanat ve yaşam haberleri konusunda önemli röportajlar hazırladı.

2013 yılından itibaren aynı medya grubu içerisinde yer alan Show TV'de haftasonu haberlerini sunmaya başladı. Uzun bir süredir bu görevine devam eden Pınar Erbaş, yaz döneminde hafta içi Ana Haber Bültenleri'nde de görev alıyor.

Meslek: Spiker - Muhabir
Doğum Tarihi: 01.01.1987
Doğum Yeri: Türkiye  İstanbul
Boyu: 1.70 m
Kilosu: 55 kg
Eğitimi: Lisans - Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik
Kanal: Show TV
Programlar: Show Haber Hafta sonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.