RAMO 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tutar mı çok izlendi mi

RAMO 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tutar mı çok izlendi mi
Salı akşamlarına yepyeni bir renk geliyor. SHOW TV'de salı günü yayınlanmaya başlayan Ramo, binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Peki Ramo 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi, tutar mı? İşte detaylar...

Televizyon ekranlarında yeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba dedi. Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Yiğit Özşener'in baş rollerinde bulunduğu Ramo, ilk bölümü ile izleyicisnin karşısına çıktı. Büyük bir beklenti ve bütçe ile çekilen dizinin ilerleyen haftalardaki performansı için 1. bölümü büyük önem taşıyor. Bu sebeple de birçok izleyici Ramo 1. bölüm reyting sonuçları yazıp sıralamasını öğrenmek istiyor. Detaylar haberimizde.
 


Ramo 1. bölüm reyting sonuçları

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Haber oluşturulduğunda dizi henüz yayınlanmadı. Bu sebeple sadece editör tahmini ile karşınızdayız. Sonuçlar belli olduktan sonra haberimizin altında oranları görebilirsiniz. Şimdi gelelim Ramo'nun izlenme potansiyeline. Salı akşamı futbol maratonu yeniden başladı. Hatta bu sebeple EDHO da yayınlanmadı. ATV'de Kayserispor ile Fenerbahçe'nin zorlu mücadelesi vardı. Milyonlarca Fenerbahçelinin ilgiyle seyrettiği maç, Ramo'nun önüne geçebilir. Diğer yandan da son dört bölümüne giren Kadın bulunuyor. Ayrıca FOX Ana Haber ve Müge Anlı ile Tatlı Sert de ciddi rakipler. Oyuncu kadrosu olarak harika bir ekibe sahip yapım ancak şu an mevcut yapımları geride bırakabilir mi soru işareti gibi görünüyor. Son dönemde de birçok dizi kısa sürede yayından kaldırıldı. Bakalım akıbeti nasıl olacak.

 

ramo


Ramo konusu

Adana yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir aile vardır. İsmi ise Pompacılar çetesidir.  Ramo ise mahallenin cesur liderdir. Ramo ve mahallesi patronları Cengiz için mazot kaçakçılığı yapar. Tüm pis işi Ramo ve ailesi yapar ama paranın çoğunu Cengiz kazanır. Cengiz Ramo ve ailesi sadece karınlarını doyuracak kadar para verir. Ramo, ailesinin gördüğü muameleyi içine sindiremez ve ne pahasına olursa olsun buna son vermeye karar verir ve isyan bayrağını çeker ve savaş başlar. Ramo’nun en büyük savaşı da Sibel’e olan aşkıdır.


Ramo oyuncuları ve karakterleri

Murat Yıldırım - Ramo
Esra Bilgiç - Sibel
İlker Aksum - Hasan
Yiğit Özşener - Yavux
Görkem Sevindik - Boz
İdil Fırat - Fidan
Cemre Baysel - Fatoş
İlhan Şen - Neco
Rüzgar Aksoy - Halef
İlkay Kayku - Neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum