Resmi nikahlı eşi tarafından gece kulübüne satıldı!

Resmi nikahlı eşi tarafından gece kulübüne satıldı!
Türkiye ekranlarda nadir görülen bir olayın gerçek tanığı oldu. Celali Egemen'in eşi Öznur Çoban'ın gece kulübüne satıldığı ortaya çıktı. Peki Esra Erol'da Öznur Çoban kimdir, nerelidir? Hayatı hakkındaki şok gerçekler...

Daha önce pek çok konuda kan donduran gelişmelere tanıklık etmiştik televizyon ekranlarında. Ancak engelli eşini gece kulübüne sattığı öne sürülen Celali Egemen Türkiye'yi şoke etti. Esra Erol'da izleyenler dün akşam saatlerinde gizli bir tanığın stüdyoda açıkladıklarıyla gözyaşlarına boğuldu. 8 yıldır kayıp olan Öznur Çoban hakkıdna konuşan tanık, kendisinin eşi tarafından satıldığını açıkladı.

Esra Erol'da 28 Ocak Pazartesi günü ekranlara gelen bölümde 8 yıldır zorla tutulan Öznur Çoban'ın Celali Egemen tarafından serbest bırakılacağı konusunda merak oluşturmuştu. Mekandan çıkması için istenilen paraların ardında Egemen'in olup olmadığı konusunda tartışmalar var. Çünkü ciddi derecede yüksek meblaların döndüğü yönünde söylentiler vulunuyor. Olaya menajer de dahil oldu ancak o mekan sahiplerinden farklı kişilerle çalıştırılıyor.

Esra Erol Öznur'u bulabilecek mi?
ATV fenomen programı Esra Erol, Öznur'u bulabilecek mi? Öznur nerede yaşıyor ve Celali Egemen'in elinde mi merak ediliyor. Esra Erol'da 28 Ocak ekran başında olanlar neler yaşadığını ve neler yaptığını şok etti. Müşterinin masasına oturdukdan sonra hoşgeldin olayları sonrası sohbet muhabbet ettirilerek çalıştıranlar bulunabilecek mi merak ediliyor.

Esra Erol'da Son bölüm Öznur Çoban hikayesi izle
Edirne uzunköprü'de çalıştırdığı öğrenilen Öznur için neden kimse yapamıyor merak ediliyor. Edirne Uzunköprü'de Öznur'un çalıştırdığı mekan merak ediliyor ancak ismi sır gibi saklanıyor. Öznur Çoban'ın 8 yıldır bulunamaması sonrası oradan nasıl alınacağı tartışılıyor. Esra Erol'da Öznur Çoban olayı çözülmesi için her yerden destek bekliyor. Paşa ve Celali Egemen yaptıkları takaslardan kurtulması da oldukça zor. Ailesi 36 bin ödemediği için gizli tanıkta uzunca bir süre çalıştırıldı.  Ayrıca çocuğu olanlarında bakıcılara verildiğini ve patronların çocuklarada baktırıldı söylendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.