Reynmen'in konseri nerede? Konser takvimi ve bilet fiyatları

Reynmen'in konseri nerede? Konser takvimi ve bilet fiyatları
Türkiye'nin en önemli sosyal medya fenomenlerinden biri olan ve pop müzik piyasasına damga vuran Reynmen'in konserleri de büyük ilgi görüyor. Genç şarkıcının hayranlarının karşısına çıkacağı konserler nerede ve ne zaman? Reynmen konser biletleri kaç lira? İşte detaylar...

Son döneme damga vuran isimlerin başında gelen Reynmen her geçen gün adını daha fazla kişiye duyurarak ününe ün katıyor. Ela ve Derdim Olsun şarkılarıyla adeta bomba patlatan ve milyonlarca kez tıklanan Reynmen'in yakaladığı bu trend her ne kadar ünlüleri rahatsız etse de kendisi bu durumdan memnundu. Eleştiri oklarının çevrildiği Reynmen konserlerini sürdürüyor.

Dinleyicilerinin karşısına yeni bir albüm ile çıkacağını ve konserle birlikte hayranlarıyla buluşacağını açıklayan Reynmen daha sonra sözünü değiştirmişti. Albüm çıkarmayacağını ifade eden Reynmen konserde karar kıldı. Konser biletlerini satışa sunan başarılı şarkıcı adeta dudak uçuklattı. Konser biletleri bu ücretlere rağmen büyük ilgi görüyor.

REYNMEN İLK KONSERİ NEREDE OLACAK?
Reynmen ilk konserini Çeşme'de Ayayorgi koyunda bulunan Tren Beach'de verecek. Tren ile anlaşan ve ilk kez konser verecek olan Reynmen 16 Ağustos cuma günü sevenleriyle buluşacak. 2 saat sürecek konserde sürprizler de olacağı söylenirken, bilet fiyatları da dudak uçuklattı. Locaların 35-40 bin TL arası olmasına rağmen büyük ilgi görmesi ise herkesi şaşırttı. Canlı erformansı büyük bir heyecanla beklenen Reynmen 16 Ağustos cuma günü Ayayorgi koyundaki Tren Beach Club'ta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum