Saadet Elalmış Temizlik Benim İşim'de | 6 Kasım Çarşamba kaç puan aldı

Saadet Elalmış Temizlik Benim İşim'de | 6 Kasım Çarşamba kaç puan aldı
FOX TV ekranlarının hijyen dolu yarışması Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün bizleri bekliyor. Bugün Saadet Elalmış yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı? İşte detaylar...

Alev Darcan ile başlayan ve dün Hicran Bayar ile devam eden temizlik heyecanında bugün sıra Saadet Elalmış'a geldi. Haftanın en fit ve sporitf yarışmacısı olarak dikkat çeken Saadet Hanım, dünkü bölümde yaptığı barfiks hareketleri ile de izleyenlerden tam not aldı. Yorumlarıyla da adından söz ettiren genç yarışmacı sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki bu gelişmelerin ardından cuma günkü finalde performansı yeterli olacak mı? Saadet Elalmış  6 Kasım Çarşamba kaç puan aldı? İşte detaylar...

Instagram hesabı katlandı!
Yarışmaya katıldığı andan itibaren yoğun bir aramanın yapıldığı Saadet Elalmış ile ilgili birçok bilgiyi sizlere aktarmıştık. Sosyal medyadaki ilgi çeken fotoğrafları pazartesiden bu yana takipçi sayısını da artırmaya yetti. Yarışmaya başlamadan önce 350-400 civarında bir takipçisi bulunan Saadet Elalmış şu anda binin üzerinde kişi tarafından takip ediliyor. Cesur pozları ve vidoelarıyla dikkat çekmeyi başaran güzel yarışmacı bakalım yarışmada kaçıncı sırada yer alacak.

 

Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış kimdir?

Yunanistan - Florina göçmeni. Doğma büyüme İstanbullu. 22 yaşında. Güzellik uzmanlığı yapıyor. Şu an çalışmıyor. İngiliz dili ve edebiyatı okumak istiyor. Yengeç burcu. Araştırmay ve gözlemlemeyi seven biri. Sakin bir yağıya sahip. Fenerbahçeli.




saadet elalmış

saadet elalmış sosyal medya

Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış sosyal medya hesabı

Yarışmanın iddialı isimlerinden Saadet Elalmış, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Hayatından kareler paylaşıyor. Kendisine @saadet_elalmis adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.