Sabriye Şengül'ün yürek burkan hikayesi! Hüngür hüngür ağladı

Sabriye Şengül'ün yürek burkan hikayesi! Hüngür hüngür ağladı
Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Sabriye Şengül yaptığı açıklamalarla birlikte gözyaşlarına boğuldu.

Elde ettiği başarılar ve Survivor'da kazandığı ünle Türkiye'nin gündemine oturan isimlerden biri olan Sabriye Şengül bu sabah yayınlanan 2. Sayfa programına konuktu. Başarılı sporcu annesiyle babasının ayrı olduğundan bahsederken zor zamanlar geçirdiğini ve ailesinin yeniden bir araya gelmesini istediğini anlatıp ağladı.

Sabriye Şengül şunları söyledi;
“Trabzon küçük yer. Dövüş yaptığımı bilmiyordu ailem. Babam benim şampiyonluk haberimi gazeteden gördü. Arkadaşı ‘bu senin kız’ değil mi, demiş.”

“Annem çok saf, çok iyi niyetli. O da bilmiyordu tabii dövüştüğümü... Ev temizliğine giden bir kadındı benim annem”

“Çok duygusalım. Hassas yerime dokunulunca ağlıyorum. Aile konusu açılınca eski şeyler geliyor aklıma. Başarılı insanların arkasına bakın geçmişinde yaşadığı zorluklar vardır. Ben Survivor’dayken bile ailem zorluk çekmiş. Rahat bir yaşamım olmadı benim. İyi ki de çekmişim. Bunlar beni güçlü yapıyor. “

sabriye şengül

“Şuan durumum iyi. Benim annemle babam ayrı. Çok saçma bir sebepten dolayı ayrıldılar. Boşanmaya sebep olanlardan biri de dayım. Tek isteğim annemle babamın birleşmesi…”
“3 sene falan oldu ama geç yaşta boşanınca insan tuhaf oluyor. Olan çocuğa oluyor. Anne babaya bir şey olmuyor.”

“Annemin bazı istekleri var, onları yapınca barışma olacak inşallah.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.