Sakallı kadının değişimi hem kendisini hem de evliliğini kurtardı

Sakallı kadının değişimi hem kendisini hem de evliliğini kurtardı
Zahide Yetiş Türk televizyon tarihinde belki de ilk kez yaşanan bir olaya imza attı. Programına katılan sakallı bir kadın, yapılan uygulamalar sonrasında şikayetçi olduğu sakalından kurtuldu ve hem kendini hem de evliliğini kurtardı. Yetiş'in böyle bir program yapması da izleyenleri şaşırttı.

Sakalları sebebiyle uzun süredir çevresi tarafından adeta dışlanan ve evliliğini ayakta tutabilmek adına hafta içi her gün yayınlanan Zahitde Yetiş'in programına başvuruda bulunan Gülseren Hanım'ın isteği karşılık buldu. Hormon bozukluğu sebebiyle yüzünde sakallar çıkan genç kadının derhal tedavisine başlandı. Stüdyodakiler ve izleyenler bu durumu önce şaka zannettiler ama çok gerçek farklıydı.

Ölmeyi düşünmüş
Genç kadın hikayesiyle izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu. Gülseren'in eşinin ailesinin de kendisine sahip çıkmadığını ve dışladığını söylemişti. Son zamanlarda artık bakkala bile gidemediğini ifade eden Gülseren hanım, "Çevredekilerin tepkileri karşısında artık ölmeyi bile düşündüm. Bir tek bana eşim sahip çıktı. Allah eşimden razı olsun. O bana sahip çıkmasaydı, çok daha kötü durumda olurdum." demişti.

sakallı kadın zahide yetiş

Herkesi şaşırttı
Zahide Yetiş'in el attığı olayda Gülseren'in tedavisine başlandı. Tedavi süreci kapsamında ilk kez ekranlara çıkan genç kadın son haliyle eşini ve izleyenleri büyüledi. Karısının değişimi karşında şaşkınlığını gizleyemeyen Gülseren'in kocası, "Aşkım çok güzel olmuş" diyerek elindeki çiçekleri eşine uzattı.

sakallı kadın zahide yetiş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.