Savaşçı 100. bölüm 10 Nisan Cumartesi | Tek parça, full, HD, FOX Play ve Youtube izle

Savaşçı 100. bölüm 10 Nisan Cumartesi | Tek parça, full, HD, FOX Play ve Youtube izle
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak pazar günlerinde yayınlanan ancak aylardır çeşitli problemlerden dolayı izleyicisinden ayrı kalan Savaşçı'da yeni sezon başlıyor. Cumartesi akşamlarında zirve mücadelesine katılacak yapım bu akşam 100. bölümüyle FOX TV'deki yerini alacak. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 100. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Savaşçı 100. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde yine göz yaşları akacak. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 100. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.
 


Savaşçı 100. bölüm özeti

Kılıç Timi için intikam zamanı! Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişir… Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır. Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirir. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye sokmuştur. Şimdi Kılıç Timi, ölümcül bir tuzağa ilerlerken, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürüyecektir.



Savaşçı 100. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 100. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.