Savaşçı 102. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 102. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Aylar sonra geçtiğimiz hafta ekranlara yeniden dönen Savaşçı'da heyecan devam ediyor. Türk askerinin verdiği şanlı mücadeleyi ele alan yapım her hafta sonu reyting zirvesine oynamayı sürdürüyor. İzleyiciler de popüler diziyi izlemeyi sürdürüyor ve neler olacağı konusunda araştırmalarda bulunuyor. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 102. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde. Savaşçı 103. bölüm fragmanı yayınla

Aylardır uzak kaldığı ekranlara geçen hafta dönüş yapan Savaşçı bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yeniden seyircileriyle buluşmanın sevincini yaşayan yapımda heyecan artarken yaşanacaklar da bir an önce izlenmek isteniyor. Geçen haftadan bu yana milyonlarca kez izlenen yeni bölümünün ardından gözler bugüne çevrildi. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 102. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.


 

Savaşçı 102. bölüm özeti

Teröristleri etkisiz hale getiren Kılıç Timi, Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Karaca’nın tuzağa düşürüldüğü yapıyı bulurlar. Ancak gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerler. Karargâh ise Yörük Haydar ve İlyas’ın kurtarılması için hemen alarma geçer. Kopuz Albay, Turan Timi’yle birlikte bölgeye intikâl ederken, Mösyö’nün adamları tarafından kaçırılmış olan, gerçek Albay Oktay Göktürk ise yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve hamlesini yapar. Fakat Mösyö’nün devreye soktuğu şeytani planı bozmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak ne Albay Göktürk için ne de diğerleri için hiç kolay olmayacaktır. Savaşçı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!



Savaşçı 102. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 102. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.