Savaşçı 105. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 105. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yeni sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Savaşçı'da bir cumartesi daha geldi. Değerli ve usta oyuncuların yer aldığı yapımda yaşanacaklar yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Dizide neler olacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 105. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde. Savaşçı 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun

Aylardır uzak kaldığı ekranlara geçen hafta dönüş yapan Savaşçı bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yeniden seyircileriyle buluşmanın sevincini yaşayan yapımda heyecan artarken yaşanacaklar da bir an önce izlenmek isteniyor. Geçen haftadan bu yana milyonlarca kez izlenen yeni bölümünün ardından gözler bugüne çevrildi. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 105. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.


 

Savaşçı 105. bölüm özeti

Albay Oktay Göktürk için hesaplaşma zamanı! Göktürk Albay’ın Uzi’yle karşılaşması iki tarafa da büyük bir şok yaşatır ve bu karşılaşma pek soruyu da beraberinde getirir. Her ikisi de karşısındakinin kim olduğunu sorgularken Yeva’nın hamlesiyle, Göktürk Albay ve Haydar Yüzbaşı ateş çemberinin ortasında kalır ve Uzi çatışma alanından kaçmayı başarır. Diğer taraftan oğlu Oktay’ın suçsuz olduğunu öğrenen Gündüz Bey çok mutludur. Ancak Kopuz Albay’ın anlattıklarındaki önemli bir ayrıntı Gündüz Bey’in dikkatinden kaçmaz. Geçmişte yaşadığı önemli bir olayla bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar ve acı bir gerçekle yüzleşir. Ama Göktürk Albay için bu gerçeğin ve Uzi’nin kim olduğunun önemi yoktur. Mösyö ise bozulan bütün planlarına rağmen yeni hamlesini yapmakta gecikmez. Kılıç Timi ve Göktürk Albay’ı tuzağa çekmek için Uzi’yi harekete geçirir. Uzi’nin yaptığı bu son eylem karşısında dehşete düşen, Kılıç Timi ve Göktürk Albay için artık zamana karşı bir yarış başlamıştır.



Savaşçı 105. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 105. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.