Seda Akgül'ün yerine Seray Sever geldi!

Seda Akgül'ün yerine Seray Sever geldi!
Kanal D ekanlarınd hafta içi yapılan yayınlarla magazin gündemini yorumlayan 4 Kadın Zamanı'nda sürpriz değişiklik gerçekleşti. Programdan ayrılan Seda Akgül'ün yerine Seray Sever dahil oldu.

Derya Tuna, Hande Ataizi, ve Eylül Öztürk ile birlikte yaptığı programdan şok kararla ayrılan Seda Akgül'ün yerine yorumcu olarak Seray Sever dahil edildi.

Kanal D'de hafta içi her sabah canlı yayınla ekranlara gelen 4 Kadın Zamanı isimli programın kadrosuna sunucu ve oyuncu Seray Sever katıldı.

Seray Sever, geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Eray Sünbül ile evlenerek dünya evine girmişti.

seray sever

SERAY SEVER KİMDİR?
Seray Sever, 27 Şubat 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Doğuş Koleji’nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur.

1990 yılında TRT’de “Popstop” isimli müzik eğlence programının sunuculuğunu yapmaya başladı. 3 yıl bu görevini sürdürdü. 1995 yılında Emel Müftüoğlu’nun Hovarda klibinde ve Mirkelam’ın Tavla klibinde yer aldı. 1996 yılında, Atv’de “Sabah Şekerleri”nde programını sunmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.