Seda Sayan ile Yemekteyiz 8 Kasım Cuma kim birinci oldu? 10 bin lira kazanan yarışmacı

Seda Sayan ile Yemekteyiz 8 Kasım Cuma kim birinci oldu? 10 bin lira kazanan yarışmacı
Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz'de bir hafta daha geride kaldı. Yarışmacılar pazartesiden bu yana sergiledikleri hünerlerinin karşılığını almak için çaba gösterecek. Peki 8 Kasım Cuma günü ekranlara gelen Yemekteyiz'in final bölümünde kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin lezzet yarışmalarından biri olan Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla başladığı bir haftayı daha geride bırakıyor. Pazartesi günü Tansu Akan ile başlayan maraton bugün Birnur Mert'in evinde son bulacak ve ardından birinci belirlenecek. Yarışmacıların birbirlerine verdikleri puanların yanısıra Seda Sayan tarafından yapılacak değerlendirmenin de rol oynayacağı haftada bakalım kim 10 bin lira kazanacak ve yarışmadan mutlu ayrılacak. Detaylar haberimizde.
 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 8 Kasım Cuma

4-8 Kasım haftasında ekranlara taşınan Yemekteyiz'de beş yarışmacı kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdi. Birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 



yemekteyiz eda ölmez fotoğrafları


eda ölmez yemekteyiz

yemekteyiz eda ölmez


yemekteyiz Birnur Mert

Yemekteyiz Tansu Akan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.