Seda Sayan'la Yemekteyiz 16-20 Eylül yarışmacıları kim? İsimleri, yaşları ve meslekleri

Seda Sayan'la Yemekteyiz 16-20 Eylül yarışmacıları kim? İsimleri, yaşları ve meslekleri
Seda Sayan'la Yemekteyiz'de bomba gibi geçen haftanın ardından yeni yarışmacılar merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Peki Yemekteyiz 16-20 Eylül yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...

Tv8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Dün sona eren haftada Yıldız Aydoğdu birincilği kazandı ve 10 bin lira ödülün sahibi oldu. Bugünden itibaren ise 16-20 Eylül haftasının yarışmacıları araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden iddialı beş ismin yarışacağı haftada kimler boy gösterecek? Seda Sayan'la Yemekteyiz 16-20 Eylül yarışmacıları kimdir? Yaşları, meslekleri, hayatlarına dair bilgler ve sosyal medya hesapları haberimizde.
 


Yemekteyiz'de geçen hafta neler yaşandı?

Enis Andaç ile başlayan 9-13 Eylül haftasında salı günü Müzeyyen Eser Altaç, çarşamba Neşe Kır, perşembe Yıldız Aydoğdu ve dün de Ebru Eğinlioğlu yarıştı. Daha önceki haftalara göre çok daha çekişmeli, iddialı ve şiddet dozu yüksek bir beş günü geride bırakan Yemekteyiz'de şimdi de pazartesi günü tanıtılacak yeni yarışmacıların kim olduğu araştırılıyor. Dilerseniz önce geçen hafta yarışmacılarının performanslarına bakalım.



 










Yarışmacıların performansları

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği yarışmadaki beş günde de heyecan dozajı yüksek anlar yaşandı. Enis Bey'den Ebru Hanım'a kadar tüm yarışmacılar yeri geldiğinde sesini yükseltti ve tepki gösterdi.

Enis Andaç: Onu tanıyan pek çok kişi vardı yarışmada adı yazılmadan önce. O Ses Türkiye ve Esra Erol'da programlarında adını duyurdu. Yorumları ve tavırları ile büyük destek aldı. İnternette de binlerce kişi kendisini aradı.

Müzeyyen Eser Altaç: Kendisi yazar olduğunu söyledi. İnternet üzerindeki wattpad platformunda yazıyor. Kızıl saçlarıyla bir hayli dikkat çekti. Sivri ve sert sözleriyle farklı bir mizacı olduğunu ilk günden hissettirdi. Rakibelerine zor anlar yaşattı.

Neşe Kır: Öğretmen olan Neşe Hanım'ı çözmek zor oldu biraz. Zaman zaman o da diğer yarışmacılar gibi agresifti ancak kendisini ön plana çıkaracak bir durumda bulunmadı.

Yıldız Aydoğdu: Bu haftanın sosyal medyada en çok tepki gösterilen ismiydi belki de. Ekranda olmak her zaman insanlara kendinizi sevdirmenize yetmiyor malesef. Abartılı ve kırıcı yorumlar da yok değildi. Ancak Yıldız Hanım bunlara rağmen çok başarılı bir beş gün geçirdi. Kendisine yönelik tüm eleştirilere tabiri caizse çatır çatır cevap verdi ve savaştı. Bu yönden de bir tebriği hak etti. Büyük ödülün de kendisine hayırlı olması temennisiyle.

Ebru Eğinlioğlu: İlk günden son güne kadar hep cuma yarışmacısı olduğu için masum kalmakla itham edildi ancak yarışmadan çok internette büyük etki yarattı. Hakkında yüz binlerce arama yapıldı. Videoları izlendi, fotoğraflarına bakıldı. Instagram hesabına da beş günde 3 binlik bir takviye geldi. Ekranda her göründüğünde güzelliğinden etkilenenler internete hücum etti, kendisini aradı.
 


Yemekteyiz 16-20 Eylül yarışmacıları kim?

TV8'de yayınlanan bölümleri ile sadece kadınları değil erkekleri de televizyon başına kilitleyen Seda Sayan'la Yemekteyiz'in 16-20 Eylül yarışmacıları henüz açıklanmadı. Gazete Damga olarak her gün yayınladığımız haberlerle sizleri yarışma hakkında bilgilendiriyor, yarışmacıların hayatlarına farklı yönlerden bakıyoruz. TV8'in isimleri açıklamasının ardından tüm bilgiler haberimizde yer alacak.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.