Seda Sayan'lı Yemekteyiz'den çok kötü başlangıç! Eleştiri yağdı

Seda Sayan'lı Yemekteyiz'den çok kötü başlangıç! Eleştiri yağdı
Onur Büyüktopçu'nun koltuğunu Seda Sayan'a devrettiği Yemekteyiz'in yeni sezonu kötü başladı. İzleyiciler Sayan'ın ekranda donuk ve yapmacık olduğunu iddia ederek yapım şirketi ve kanala tepki gösterdi.

Haziran ayı sonunda yaptığı finalin ardından yeni sunucusu Seda Sayan ile sezona başlayan Yemekteyiz adeta topa tutuldu. Ünlü şarkıcı ve sunucunun adının açıklanamsının ardından yoğun olan eleştiriler, ilk bölümde adeta patlama yaşadı. Binlerce kişi Onur Büyüktopçu'yu yenidem görmek istediklerini belirtti.

'Burada işi yok!'
Sosyal medya kullanıcıları Onur Büyüktopçu'nun yerine getirilen Seda Sayan'ı çok donuk bulduklarını, yapmacık hareketleri olduğunu ve ekranda çok da iyi durmadığını öne sürdü. Ayrıca Sayan'ın bugüne kadar sunduğu programlardan sonra yemek yarışması sunmasının da yadırgandığı görüldü. Adını genelde reality ve evlendirme programları ile duyuran Seda Sayan ilk gün eksi puanla başladı.

yadigar teski











ELEŞTİRİLER ÇOK YOĞUN

İzleyicilerin bazı yorumları şöyleydi:

– Olmamış zorlayıp izledim fakat hiç izlenmiyor.

– Seda Sayan’ı bu kadar susarken hiç görmedim, kafası şişmiştir, pişman olmuştur çoktan…

-Ön yargılı olmamak için izleyip öyle yazayım dedim,fakat gerçekten olmamış.Eski Yemekteyiz’in tadı çok ayrı ve güzeldi. Bu başka bir şey olmuş…

– Büyük bir heyecanla beklerken hayal kırıklığı çıktı. Programın dinamiği yok, enerjisi eksik gibi geldi.Seda Sayan çok donuk.

– Seda ablaya yakışmamış bu program…

– Yemek değil de insanları birbirine düşürme programı. Yazık, çok yazık…

– Ben de ön yargı olmasın diye bi baktım, keyifsiz geldi. Onur varken, dış ses de formundaydı. Seda’nın anlamsız bakışları oturmadı bu yarışmaya…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum