Sedanur Güzel cinayetinde gözaltına alınan Himmet Uç nerede

Sedanur Güzel cinayetinde gözaltına alınan Himmet Uç nerede
Türkiye'nin konuştuğu cinayete kurban giden Sedanur Güzel ile ilgili olarak pazartesi akşamı gözaltına alınan Himmet Uç'un durumu merak ediliyor. Peki Himmet Uç nerede? İşte detaylar...

Müge Anlı'nın 26 Eylül Çarşamba günü ekranlara gelen programı Tatlı Sert'te Sedanur Güzel ile ilgili bilgiler verilmeye devam ediliyor. Pazartesi günkü yayından sonra akşam saatlerinde gözaltın alınan Himmet Uç ile ilgili verilecek olan karar belrileyici rol oynayacak gibi görünüyor. Programda yapılan değerlendirmelerde sürekli olarak çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına alındığı belirtildi.
 


Himmet Uç neler söyledi?


Sedanur Güzel'in cinayete kurban gitmesi sonrasında gözaltına alınan ikinci isim olan Himmet Uç'un nerede olduğu merak ediliyordu. Soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri tarafından sorgulanan Himmet Uç hakkında köylüler de görüşte bulundu. Yayına bağlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Haber Koordinatörü Gökhan bey Himmet Uç'un vereceği ifadelerin köylüler tarafından beklendiğini ve kendisini aklaması konusunda önem taşıdığını belirtti.


himmet uç


Ek gözaltı süresi mi istenecek?


Agreif ve tutarsız davranışlarıyla yayınlarda dikkat çeken Himmet Uç'un jandarmadaki sorgusunun bugün biteceği konusunda dönen VTR'nin ardından Psikiyatr Arif Verimli de 'Eğer buradaki gibiyse o sorgu zor biter. Ek gözaltı süresi istenebilir' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.