Sefirin Kızı 10. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sefirin Kızı 10. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Sefirin Kızı 10. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Sefirin Kızı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle 24 Şubat Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Sefirin Kızı'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sefirin Kızı 10. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Sefirin Kızı 10. bölüm özeti

Sancar gerçekleri tek başına bulacağı bir yola girer. Oyunun körebesi olmaktan sıkılmıştır. Gözlerindeki bağı atacaktır. Göreceklerine hazır değildir ama bu yoldan dönüşü de yoktur. Nare ise yıllar önce gerçekleri yüzüne bağırdığı Sancar’ı, şimdi aynı gerçeklerden korumaya çalışmaktadır. Babası Güven, Akın’ın yerini söylemek için büyük bir para karşılığı Sancar’la anlaşmak üzeredir. Nare’nin tek çaresi, babasının Akın için düzenlediği bu müzayedeye Gediz’in de katılmasını sağlamaktır. Gediz ise kartları yeniden dağıtır ve müzayedeye yeni bir soluk getirir. Komplekslerinin altında ezilen Yahya’nın Halisefe’yi kurtarmak için attığı adımlar en çok Sancar’ı köşeye sıkıştırır. Sancar’ın, annesiyle Sefirin Kızı arasında bir seçim yapması lazımdır. Bu seçimi onun için Elvan yapacaktır.

hercai reyyan


Star TV Sefirin Kızı 10. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Sefirin Kızı 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sefirin Kızı'ın 10. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Sefirin Kızı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.