Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlandıktan sonra salı gününe kaydırılan Sefirin Kızı, 49. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Artık haftanın ikinci gününde televizyondaki yerini alacak dizide neler yaşanacağı merak konusu. Son bölümün ardından 8 gün geçti ve artık seyirciler de sabırsız. Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz.

Salı akşamlarının zirve sahibi Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle 20 Nisan 2021 Salı günü ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüksütün başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Sefirin Kızı'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz.



Sefirin Kızı 49. bölüm özeti

Sancar, kocaman bir aile olacak olmanın mutluluğunu yaşar. Mavi ve Melek için Mavi’nin çabaları sayesinde konağın kapıları tekrar açılır. Ancak Halise’nin nasır tutan kalbinin kapılarının açılmaya hiç niyeti yoktur. Sedat ve Güven, Halise’nin üzerinde kurdukları baskının dozunu artırırken konakta da Gülsiye, tanık oldukları karşısında Halise ile ilgili korkunç bir şüpheye sürüklenir. Halise ise vicdanıyla evladını kaybetme ihtimali arasında kalır. Elvan öğrendiklerini sindirmeye çalışırken arka arkaya tüm hayatını değiştirecek kararlar vermek zorunda kalır. Aklı ve kalbi arasında gelgitler yaşarken Bora ve Yahya’nın hamleleriyle iyice köşeye sıkışacaktır. Sancar kalbindeki kuşkulardan arınıp tüm ailesine sahip çıkmaya çalışırken yine Mavi’nin tek başına alacağı bir kararla sınanacaktır. Üstelik bu karar yalnızca ikisini değil Sancar’ın sevdiği başka hayatları da etkilemektedir. 



Star TV Sefirin Kızı 49. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Sefirin Kızı 49. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sefirin Kızı'ın 49. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.