Seher Okusal'ı kardeşi Mevlüt Okusal öldürdü!

Seher Okusal'ı kardeşi Mevlüt Okusal öldürdü!
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in işlemeyi sürdürdüğü Seher Okusal'ın öldürülmesiyle ilgili olarak yayının ve M.G.'nin itirafının ardından gerçekleştirilen operasyonda Mevlüt Okusal gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.

Günlerdir Türkiye'nin ekranlarda izlediği Seher Okusal'ın kaybıyla ilgili olarak yapılan araştırmalar sonuç verdi.Seher Okusal'ın kayıp mı olduğu yoksa öldürüldüğü mü konuşulurken gerçekleşen çalışmalar, söylenen sözler ve yapılan araştırmalarda öldüğü kesinleşmişti. Mevlüt Okusal'ın sürekli reddettiği olayların ardından M.G.'nin itirafı her şeyi değiştirdi.

Olay yerinde her şeyi anlatan M.G.'nin sözlerinden önce tüm Türkiye'nin Seher Okusal'ı kim öldürdü sorusunun yanıtı da belli oldu. Seher Okusal'ı kardeşi Mevlüt Okusal öldürdü. Okusal bunu da itiraf etti.

Neler yaşandı?
Kocaeli'de, 2012 yılından beri haber alınamayan Seher Okusal'ın kızı Sevilay Aha (17), geçen günlerde televizyon programına çıkarak, annesini bulmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dosyayı açarak, Sevilay Aha'nın ifadesini aldı. İfadeden yola çıkan ekipler, yaşadığı dönemde Seher Okusal'ı tanıyan herkesin tek tek ifadesine başvurdu. Farklı illerde yaşayan çok sayıda kişinin ifadesinin alınmasının ardından Seher Okusal ile son görüşen kişinin M.N. olduğu öğrenildi. Ayrıca Seher Okusal'ın kaybolduğu gün en son kardeşi Mevlüt Okusal'ın, Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki evine gittiği tespit edildi.

Eski eşi tanık oldu
Çalışmalar kapsamında Mevlüt Okusal'ın eski eşi M.G.'nin de ifadesine başvuruldu. M.G., ifadesinde; eski eşi Mevlüt Okusal'ın, kendisine ablasını kavga sırasında darbettikten sonra öldürdüğünü ve cesedi siyah çöp torbasına koyarak, ormanlık alana attığını söylediğini kaydetti.

Gözaltına alındı
Bunun üzerine yapılan çalışmalar sonrası Mevlüt Okusal'ın İstanbul Küçükçekmece'de bulunan evine ve M.N.'nin Gebze'deki evine dün eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda Mevlüt Okusal ve babası Hayrettin Okusal ile Seher Okusal'ın son görüştüğü kişi olan M.N. gözaltına alınarak, emniyet müdürlüğüne getirildi. Emniyette ifadelerin alınmasının ardından Hayrettin Okusal ve M.N., Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

'Düşerek öldü' dedi
Mevlüt Okusal'ın, emniyetteki ifadesinde; ablası Seher Okusal'ın olay gecesi eve sarhoş geldiğini, bu nedenle tartıştıklarını, tartışma sırasında ablasını ittiğini ve Seher Okusal'ın duvara çarparak, yere düştükten sonra öldüğünü söylediği öğrenildi. Mevlüt Okusal, daha sonra ablasının cansız bedenini siyah çöp torbasına koyarak, evlerinin arkasındaki derenin kenarına bıraktığını, cesedi burada bir süre kaldıktan sonra olduğu yerden alıp, Gebze Cumaköy Mahallesi'ndeki çalılığa attığını söyledi.

Mevlüt Okusal'ın, cesedi attığını söylediği yerde arama yapılacağı öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Mevlüt Okusal, adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.