Selami Şahin'i ifşa eden Radyocu Eftalya Nur Öktem kimdir

Selami Şahin'i ifşa eden Radyocu Eftalya Nur Öktem kimdir
Usta sanatçı Selami Şahin'in, kendisinden fotoğraflarını istediğini öne süren Eftalya Nur Öktem, sosyal medyada olay oldu. Peki Eftalya Nur Öktem kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

İnternet dünyasında sosyal medya platformları oldukça hızlı bir şekilde çapkınlık mecrası haline geldi ve bu yönde de dilerliyor. Birçok kişi kendilerine mesaj atmasından rahatsız oldukları kişileri paylaşarak ifşa ediyor. Bu da haliyle magaizn gündemini derinden etkileyerek manşetlere taşınıyor. Son olarak usta sanatçı Selami Şahin'in kendisinden fotoğraf ve numarasını istediğini öne süren Eftalya Nur Öktem oldukça ciddi bir iddiaya imza attı. Bu sözlerin ardından da binlerce kişi Radyocu Eftalya Nur Öktem kimdir? sorusunu sormaya başladı. İşte yanıtı...
 


Eftalya Nur Öktem kimdir?

Türkiye'de birçok radyoda çalışan ve program yapan Eftalya Nur Öktem sosyal medya paylaşımları ile de çok sayıda takipçisi var. Şu anda Radyo D'de her sabah 07.00 ile 10.00 arasında program yapıyor. Ayrıca Dream Türk TV'de her perşembe 21.00'de müzik programı sunmaktadır.


Rafet El Roman'ı da ifşaladı

Selami Şahin ifşasıyla gündemi sallayan Öktem daha önce de kısa sür eönce fake bir profille konuşması ifşa olan Rafet El Roman ile mesajlaşmalarını da yayınlamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.