Selen Yakıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Selen Yakıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Son yıllarda birçok kadın medyada futbol dünyasına adım atmaya devam ediyor. O isimlerden biri de Selen Yakıcı oldu. Başarısının yanısıra güzelliği ile de dikkat çeken sunucu hakkında birçok araştırma yapılıyor ve kendisine dair bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Selen Yakıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Sosyal medyada birçok medya çalışanı güzellikleri ile binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Kamera önü, çalıştıkları kurumlar ve bağlı olduğu şirketlerin haricinde özel hayatları da yakından öğrenilmek isteniyor. Son dönemde güzelliği ile Instagram'da fark yaratan isimlerden biri olan Selen Yakıcı, her geçen gün takipçisini daha da artırıyor. Beşiktaşlı olan ve siyah beyazlı kulübün resmi kanalında da kariyeri bulunan güzel sunucu hakkında birçok bilgi için sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Selen Yakıcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


O tartışma yankı uyandırmıştı!

Selen Yakıcı'yı futbol severler daha önce GSTV sunucusu Nazlı Öztürk ile girdiği tartışma sebebiyle daha da yakından tanıma fırsatı buldu. Öztürk Yakıcı'ya; "Selen şikeci diye ithamda bulunduğun kulübün kanalında çalışmak için takla attığın günleri çabuk unutmuşsun, ben hatırlatayım dedim. Galatasaray büyük taştır dikkat et altında kalma." demişti. Ancak Yakıcı'dan flaş bir cevap gelmişti; "Ben kendi çabamla ekmek parası kazanmak için çalışmaya geldiğim kanalınızda takla atarken sen de kimin vasıtasıyla girdiğini unutma" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. O dönem bu sözlerin hedefindeki ismin Arda Turan olduğu iddia edilmişti. Şu an Galatasaray'da ikinci dönemini yaşayan deneyimli futbolcu bir dönem Öztürk ile sevgiliydi.

selen yakıcı


 

Selen Yakıcı kimdir?

19 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelen Selen Yakıcı aslen Mersinlidir. Lisans eğitimini Kültür Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı. Onu zirveye çıkaran ve milyonlara sunan ise Miss Turkey'de 20 finalist arasına kalmasıydı. Ardından da Bu Tarz Benim yarışmasında boy gösterdi ve kendini hafızalara kazıdı. Beşiktaş TV'nin ardından FutbolArena'da çalıştı. 54 kilogram ve 1.74 cm boyundadır. Terazi burcudur.


Selen Yakıcı Instagram hesabı

Güzel sunucu ve muhabir Selen Yakıcı'nın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve mavi tik sahibidir. Yani hesabı Instagram tarafından onaylıdır. Burada yayınladığı cesur fotoğraflarıyla her geçen gün daha da fazla takipçiye ulaşmaktadır. Son sayı ise 188 bindir. Kendisini @selenyakici hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.