Selin Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Oya Okar diziden gidecek mi

Selin Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Oya Okar diziden gidecek mi
Dün yeni bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar'da Selin şoku yaşandı. Kendisine gelen tayin mektubu sonrasında arkadaşlarının da sırt çevirdiği Leyla (Oya Okar) diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve bu sezon 13. yılına giren Arka Sokaklar'ın en gözde oyuncularından Selin'in gitme vakti mi geldi? Son bölümde Özer Müdür'ün İstanbul'a birtakım işleri için gelmesi sebebiyle Rıza Baba ve Arif Müdür'ün yanına uğradığı sırada Selin ile kontakt kurup ekibine istemesiyle işler karıştı. Peki Selin diziden ayrılacak mı?

Selin uzun süredir ekip içerisinde olan bir komiser. Mesut ile yakınlaşması ve sevgili olmasıyla birlikte yeni bir hayata başlayan Selin ekibin en sulugözü olarak da görülüyor. Yufka gibi yüreği olan ancak suçlular karşısındaki kararlılığı ile dikkat çeken Selin'in diziden gitme ihtimalini sizler için değerlendirdik.

Son bölümde Özer Müdür ile yaptığı görüşmede net bir cevap vermeyen Selin'e gelen tayin mektubu her şeyi değiştirdi. Bundan haberi olup olmadığı konusunda fikri sorulan Selin burada da 'Evet' yanıtını verince olanlar oldu. Önce Rıza Baba tepki gösterdi sonra Arif Müdür ve en son olarak da ekip arkadaşları. Mesut yüreğinin yanmasına rağmen hiçbir şekilde tepki vermemesiyle yine dizideki kalitesini konuşturdu.

selin mesut arka sokaklar
 

Selin diziden ayrılacak mı?


Oya Okar'ın canlandırdığı Selin karakterinin diziden ayrılma gibi bir şansı bence yok. Mesut'un artık hayat dayanağı olmuş Selin tayin mektubu gelse bile gitmez. Bir şekilde bu iş çözüme kavuşur. Tunç ve Umut'un da olduğu düşünülürse iki sevgilinin ayrılması şu an için imkansız gibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum