Semira Arslan'ı kim öldürdü? İbrahim Demir mi Selim mi yoksa başkası mı

Semira Arslan'ı kim öldürdü? İbrahim Demir mi Selim mi yoksa başkası mı
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Semira Arslan'ı kim öldürdü sorusunun yanıtı bugün de aranmaya devam edildi.

Hatay'da yaşayan Semira Arslan 31 Mayıs 2017 tarihinde kaybolmuş, 22 Şubat 2019'da da cansuz bedeni bulunmuştu. Türkiye'nin gündemine oturan cinayet le ilgili olarak Semira Arslan'ı kim öldürdü sorusu da sorulmaya devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi olayı çözüme kavuşturmak adına her şeyi yapıyor. Yayında konuk olan ailenin ifadeleri de Müge Anlı'ya çelişkili gelmişti.

Semira Arslan'ı İbrahim Demir mi öldürdü?
Evlendiklerinin 10. gününde gelen mesajları gördüğünü anlatan İbrahim Demir'in intikam için Semira Arslan'ı öldürebileceği konusunda şüpheler var.

Semira Arslan'ı Selim mi öldürdü?
Selim sürekli olarak ailenin evine girip çıkan biri. Bu sebeple de Semira Arslan'ı öldürebileceğiyle ilgili birçok yorum yapılıyor.

semira arslan

Semira Arslan'ı aile bireylerinden biri mi öldürdü?
Olayla birlikte aile bireylerinden birinin Semira Arslan'ı infaz edebileceği üzerinde de duruluyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Mart 2019 Çarşamba izle! 


Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum