Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı yayınlandı!
ATV'de ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz'in dün yayınlanan son bölümü izleyicileri televizyon başına toplamış ve nefes kesti. Peki yeni bölümde neler olacak. İşte 12. bölüm fragmanı.

Diriliş Ertuğrul'u yerle bir eden performansıyla adınndan söz ettirmeyi sürdüren Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünde neler yaşanacağı konusunda tahminler başladı.Vedat'ın Nefes hakkındaki dava dielekçesi herkesi şoke etti. Dramatik ve şiddet içeren sahneleriyle ekranlara bamaşka bir soluk getiren dizinin yeni bölümü yine nefes kesecek. Vedat'ı kaçıran Tahir özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

sen anlat karadeniz

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.

Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır. Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır.

Sen Anlat Karadeniz yarın akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.