Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul'u devirdi!

Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul'u devirdi!
Yayınlandığı günden bu yana çarşamba günlerinin zirvesine oturan Sen Anlat Karadeniz başarısını kalıcı hale getirmek isterken yıllardır birinciliği nadiren kaptıran Diriliş Ertuğrul'un tahtı devrild gibi görünüyor. Ekranların fenomen dizisi rakibinin yayınlandığı tarihten bu yana zirveye oturamadı.

Reyting sonçlarındaki sıralamalar yapımların kaderini belirliyor. Dört sezondur zirvenin tek sahibi olan ve tüm yapımcılara geri adım attıran Diriliş Erturğul çarşamba günlerinde artık kıyasıya bir rakibe sahip: Sen Anlat Karadeniz... Müzikleriyle de halkın kalbini kazanan dizi ismi gibi zirve için inatlı. Yarın yayınlanacak yeni bölüm öncesinde aynı oranları yakalayacağına kesin gözle bakılan dizinin perşembe günkü sıralaması yine de merak ediliyor.

Geçen hafta kim birinci oldu?
ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz başladı başlayalı eleştirilere maruz kalsa da reytinglerde geçtiğimiz hafta zirveye oturmuştu. Peki dizi bu hafta ne kadar izlendi?

14 Şubat tarihinde; ATV'de yayınlanan Total'de "Sen Anlat Karadeniz" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada TRT 1'de ekrana gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi ve 3. sırada ise "Sen Anlat Karadeniz"in özeti yer aldı.

AB'de 1.'lik "Diriliş Ertuğrul"un, 2.'lik "Sen Anlat Karadeniz"in, 3'ncülük ise "Sen Anlat Karadeniz"in özetinin oldu.

4 sezondur zirveyi kaptırmayan Diriliş Ertuğrul üst üst iki hafta Total'da ikinci oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ DÜNYADA ALTINCI OLDU!

Atv'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, yayınlandığı gündem bu yana hem çok izleniyor hem de çok konuşuluyor.

Aynı akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul'u reyting listesinde sallayan Sen Anlat Karadeniz, dünya genelinde en çok tweet atılan diziler listesinde ilk 10'a giren ilk Türk dizisi oldu.

WIT (World Information Tracking), tarafından dünya üzerindeki TV programlarıyla ilgili yapılan araştırmaya göre, 'Sen Anlat Karadeniz', 45 bin tweet yorumuyla dünyada altıncı sıraya yerleşti. Arjantinli pop star Lali Esposito'nun reality TV programı 'Lali', 185 bin tweet'le birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.