Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor! Sosyal medyayı sallayan iddia

Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor! Sosyal medyayı sallayan iddia
Yayınlandığı günden bu yana zirve yarışı veren ve binlerce kişi tarafından izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisi final mi yapıyor? Sosyal medya bu iddia ile çalkalandı.

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz için ifnal yapacak iddiası ortaya atıldı. Twitter'da Türkiye gündemine giren dizi #SenAnlatKaradenizFinal etiketiyle tartışılıyor. Peki Sen Anlat Karadeniz gerçekten bitecek mi? Final olacak mı...

Son bölümüyle nefes kesen ve çarşamba gününün iple çekildiği dizide yaşanacaklar da merak ediliyor. Şu anda final gibi bir durum söz konusu değil. Eğer böyle bir karar alınsaydı daha önceden ilan edilirdi. Bilindiği üzere final yapacak diziler genelde 3-4 hafta öncesinden duyuruyor akıbetlerini.

Geçen hafta neler yaşandı?
Vedat, Nefes'i ve Yiğit'i kaçırır. Nefes'e eski günlerini yaşatmak isteyen Vedat, beklemediği bir direnişle karşılaşacaktır. Tahir'in babasının Deli Tahir olduğu haberi Kaleli Konak'a bomba gibi düşer. Saniye şimdi evlatlarına hesap vermek zorundadır. Tahir, Yiğit'in yardımıyla Nefes'i kurtarmayı başarır. Hayalini kurdukları mutluluğa sonunda kavuşan üçlü yeni bir hayata adım atmaya hazırken, Tahir'in geçmişinden gelen sır bu mutluluğa gölge düşürecektir.

44. bölüm özeti
Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.