Sen Anlat Karadeniz neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Sen Anlat Karadeniz neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü bu akşam yok. Dizi hayranları da Sen Anlat Karadeniz neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman? gibi sorular soruyor. İşte cevabı...

Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak'ın hapishaneye girdiği Sen Anlat Karadeniz'de yeni bölüm konusunda bilinmezlik yaşanıyor. Dizinin takipçileri bu akşam ekran başındaki yerini almak ve Sen Anlat Karadeniz'i izlemek istiyordu ancak kötü bir haber geldi. ATV ekranlarının reyting rekortmeni bu akşam yok. Peki, Sen Anlat Karadeniz 37. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm neden yok?

26 Aralık'ta yayınlanan son bölümü sonrasında 2 Ocak Çarşamba günü 37. bölümle ekranlara gelmesi beklenen Sen Anlat Karadeniz ATV yayın akışı içerisinde bulunmuyor. Bu husus izleyiciler tarafından üzüntüyle karşılandı. İlgiyle takip edilen ve her çarşamba Diriliş Ertuğrul ile zirvede yer alan dizinin yeni bölümü için araştırmalar yapılıyor.

Sen Anlat Karadeniz neden yok?
2019 yılına girdiğimiz şu günlerde birçok dizi, program ve yarışma daha önce yayınlanan bölümlerle ekranlardaki yerini alıyor. Hatta bazı ana haber spikerleri de koltuğunu dün takım arkadaşlarından birine bıraktı. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz de bugünkü programda görünmüyor. Onun yerine Labirent: Ölümcül Kaşıç yayınlanacak. Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünün bir sonraki hafta ya da 23 Ocak'ta yayınlanması bekleniyor.

Son bölümde yaşananlar
Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişti. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sordu. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçti. Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçladı. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazanmıştı, yoksa her şey yeni mi başlıyordu?

irem helvacıoğlu fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.