Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul kapışması! 5 Aralık Çarşamba reyting sonuçları

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul kapışması! 5 Aralık Çarşamba reyting sonuçları
Televizyon ekranlarında kıyasıya rekabet dün akşam da devam etti. Birbirinden iddialı yapımlar arasından ön plana çıkan Sen Anlat Karadeniz ile Diriliş Ertuğrul arasındaki mücadeleden hangisi birinci çıktı? İşte 5 Aralık Çarşamba reyting sonuçları

Çarşamba günlerindeki düello heyecanı herkesi ekran başına topluyor. Yıllarca liderlik tahtından inmeyen Diriliş Ertuğrul ile yayınlanan 32 bölümle Türkiye'nin gündemine oturan ve çarşamba günlerinin yeni şampiyonu olmayı başaran Sen Anlat Karadeniz'in reyting mücadelesi nefes kesiyor. 125 bölümü geride bırakan TRT'nin fenomen dizisi dün de soluksuz izlenen bir akşamla izleyicilerinin karşısına çıktı. ATV'de ise Karadeniz'in en hırçın dalgalarından bile daha sert bir bölüm yayınlandı. Seyircilerin bir an bile karşısından ayrılmadan izlemeye çalıştığı iki dizi arasından hangisinin günü galip bitirdiği merak ediliyor ve yeni günle birlikte 5 Aralık Çarşamba reyting sonuçları araştırılıyor.

Diziler kadar kanallar arasında da büyük rekabet var. Sadece akşam kuşağında değil gündüz yayınlarıyla da günün en çok izlenen kanalı olmak için mücadele veren dev şirketler başarılarını kanıtlamak istiyor. Müge Anlı, Esra Erol'da, FOX Ana Haber Bülteni ve habet bültenlei gibi pek çok yayın güne damgasını vurmayı başarıyor.

Açıklanan reyting sonuçları her gün büyük bir merak içerisinde araştırılıyor. ABC1, AB ve TOTAL kategorilerinde yarışan yapımlar arasından hangisinin birinciliği elde ettiği konusunda tahminler yürütülüyor. Çarşamba günlerini diğerlerinden ayıran bir nokta var. Artık rakipsiz ilerleyen Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları sıralamasında tahtı önemli bir gelişme olmadıkça kaptırmaması. Eğer dizi yayınlanmazsa veya herhangi bir maç olmazsa Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizi günü zirvede bitiriyor. Diriliş Ertuğrul gibi önemli bir rakibi bulunmasına rağmen... Ayrıca Mehmetçik Kutlu Zafer, İstanbullu Gelin - Özel Bölüm, Deliha ve Çocuklar Duymasın da günü önemli bir sıralamada bitirmek adına gayret gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları sıralamasına direkt etki gösteriyor. FOX, ATV ve Show TV Ana Haber'in de ciddi izlenme payı olduğundan da bahsetmeden geçmeyelim.

Sen Anlat Karadeniz - Son bölümde neler yaşandı?
Karadeniz'e sığınan Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir'in peşine düşer. Nefes Tahir'i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak? Nazar, ailesini tercih edip Murat'a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar'ın kapısına dayanan Murat'a Nazar ne cevap verecek? Tahir'den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?

sen anlat karadeniz 5 Aralık çarşamba reyting sonuçları

Çocuklar Duymasın - Son bölümde neler yaşandı?
Taş Fırın Haluk ve Meltem’in kapısına bir mektup bırakılmıştır. Aynı mektubun Gönül, Tuna, Özlem ve Sertaç’a da gitmesi herkesi şaşırtır. Mektubu kimin yazdığı belli değildir. Mektupta ipuçlarından ve büyük bir hazineden bahsedilmektedir. Esrarengiz mektup herkesin ilgisini çeker. Başta Taş Fırın Haluk ve Meltem olmak üzere herkes kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Öte yandan Haluk’u hıçkırık tutar. Bir türlü geçmeyen bu hıçkırık Haluk’un gündelik hayatını etkilemeye başlayınca bir birinden komik anlar yaşanır. Arda, Havuç’u tehdit ederek susturmayı başarmıştır. Kendini çok çaresiz hisseden Havuç’un imdadına, babası Taş Fırın Haluk yetişir.

çocuklar duymasın 5 Aralık çarşamba reyting sonuçkarı

Diriliş Ertuğrul - Son bölümde neler yaşandı?
İlbilge Hatun, handa babası Umur Bey’in öldürülmesinin ardından Ertuğrul’dan bunun hesabını sormuştu. Umuroğlu alpları ise, Ertuğrul’dan bunun cezasını kesmeye yeltendiklerinde, Ertuğrul onlara haddini bildirmişti. Gündüz, bu cinayetin üzerine kaldığını öğrenmiş ve üzerindeki kara lekeyi temizlemek için kaçmıştı. Dragos ise adamlarıyla birlikte zaferinin tadını çıkarmıştı. İlbilge, Ertuğrul ile konuşmasının ardından onun sözüne güvenmişti. Ancak Dragos’un yaptığı planla İlbilge, Ertuğrul’a olan güvenini kaybederek Gündüz’ün peşine düşerken, Ertuğrul da Kara Bela’nın tuzağına düşmüştü. Ertuğrullar, Kara Bela’nın tuzağından kurtulabilecek mi? Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Onu İlbilge’nin ellerinde nasıl bir son bekliyor? Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim tırmanacak mı? Ertuğrul ve İlbilge, Umur Bey’in gerçek katiline ulaşabilecek mi? Dragos’un yeni tuzakları ve buna karşın Ertuğrul’un hamleleri ne olacak? Evdokya’nın Tekfur Yannis’e götürdüğü kolyedeki sır ne? Ertuğrul, kim olduğunu bilmediği gizli düşman Dragos’tan ailesini ve obasını muhafaza edebilecek mi?

diriliş ertuğrul 5 Aralık çarşamba reyting sonuçları

5 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 5 Aralık 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutlu Zafer, İstanbullu Gelin - Özel Bölüm, Çocuklar Duymasın ve Deliha'nn olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Diriliş Ertuğrul
Sen Anlat Karadeniz (ÖZET)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.