Sen Çal Kapımı 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle! 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle! 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Televizyon ekranlarında bir dizi daha yayın hayatına başladı. Son dönemdeki seçimleri ile dikkat çeken FOX TV'de Sen Çal Kapımı yeniden izleyicinin karşısına çıkıyor. Baş rol oyuncularının sevenlerinin kaçırmak istemediği yapım çarşamba günlerinde reyting kozu olarak da önemli bir yer tutacak. Sen Çal Kapımı 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sen Çal Kapımı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadrosunda bulundurduğu isimlerle dizi dünyasına bomba gibi giren Sen Çal Kapımı 2. bölümü ile FOX TV'de yayınlanmaya başlayacak. Paylaşılan fragmanlarıyla şimdiden herkesi heyecanlandıran ve beklentileri yükselten yapımın bundan sonraki süreçte devamını sağlayacak önemli bir gün geldi çattı. Son dönemde dizi performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken kanal da yeniden zirveyi hedefliyor. Sen Çal Kapımı 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sen Çal Kapımı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...
 


Sen Çal Kapımı 2. bölüm özeti

Serkan Bolat uluslararası önemli bir yatırımı hakkında basın toplantısı yaparken Eda dudaklarına yapışınca toplantı dağıldı. Şimdi Serkan’ın kurtarması gereken bir prestiji var ve Eda da yaptığı hatayı düzeltmek zorunda. Çözüm basit: 2 ay boyunca nişanlı taklidi yapacaklar. Serkan’ın prestiji kurtarılacak ve karşılığında Eda’nın üniversite son sınıf ödemesi yapılacak. Tek bir sorun var, birbirlerine bir anda aşık olduklarına aile ve arkadaşlarını ikna etmek. 

hande erçel
 


Sen Çal Kapımı 2. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Sen Çal Kapımı 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sen Çal Kapımı'ın 2. bölümünü foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

kerem bürsin

Sen Çal Kapımı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı'nın 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxplay.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.