Serdar Ortaç boşandıktan sonra o hareketi ile dikkat çekti!

Serdar Ortaç boşandıktan sonra o hareketi ile dikkat çekti!
Geçtiğimiz günlerde Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini sona erdiren ve boşanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, çıktığı ilk konserdeki hareketleri ile dikkat çekti.

Kemer'de bir gece kulübünde dans ekibiyle birlikte sahne performansı sergileyip konser veren Serdar Ortaç hem sözleri hem de hareketleri ile izleyenlerin dikkatini çekti. Yoğun ilgi gösterilen konserde konuşan Serdar Ortaç; Evlilik hakikaten iki tane ruh hastasının işi. Yani normal insan evlenemez. O yüzden bütün evli adamlara hitaben iki deli bir araya gelmemeli" dedi.

Bu sözlerinin ardından İki Deli isimli şarkısını söyleyen Ortaç'a konuklar da eşlik etti ve parçalarını hep bir ağızdan söyledi. Ayrıca bol bol fotoğraf ve video da çekildi.

serdar ortaç

Chloe Loughnan yasaklamıştı
Beş yıl önce evlendiği Chloe Loughnan ile geçtiğimiz günlerde boşanan Serdar Ortaç'ın dansçılarla yakından ilgilenmesi dikkat çekti.  Daha önce dansçılarla arasında mesafe olan Serdar Ortaç bir röportajında, 'Eskiden sahnede dansçılara sarılırdım. Ama artık evlendim, sahnede dansçı kızlara sarılmak yasak. Chloe kızıyor' açıklamasını yapmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.