Setenay Süer kimdir? Kaç yaşında, mesleği ve kariyeri

Setenay Süer kimdir? Kaç yaşında, mesleği ve kariyeri
SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 30. haftasında boy gösteren modellerden biri olan Setenay Süer ile ilgili binlerce arama yapıldı ve hakkındaki bilgiler araştırıldı. Peki Setenay Süer kimdir? Detaylar haberimizde.

Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'e katılan modeller de en az takımlardaki kuaförler ve makyaj uzmanları kadar araştırılıyor. Yarışmada yer almaları ile birlikte daha da tanınır hale gelip internette aramalar gerçekleştiriliyor. O isimlerden biri de Setenay Süer. Ancak onu diğerlerinden ayıran bir fark var. O da daha önce ekranlarda yer alması ve oyunculuk yapması. Hazırladığımız haberde Setenay Süer'in hayatına dair detayları okuyabilirsiniz.
 

SETENAY SÜER KİMDİR?
- Setenay Süer'in biyografisi
- Setenay Süer'in Kuaförüm Sensin'deki ilk günü
- Setenay Süer'in oynadığı diziler ve filmler
- Setenay Süer IMDB


Setenay Süer kimdir?


Bilal ve Buse'nin modeli olarak son toptaki kuradan çıkan Setenay Süer, mini kot ve kahverengi avcı yeleği ile yarışmaya geldi. Aslen Kütahyalı olan Setenay üniversite hayatında avcılık ve yaban hayatı bölümü öğrencisi. Bölümünü çok sevdiğini söyleyen genç yarışmacı orman mühendisliği okuduğun da ifade etti. Bilal ve Buse için katıldığını anlatan Süer, durumdan çok memnun olduğunu belirtti. İlk gün Shakira olmak istedi ancak takım halinde son sırada yer aldılar.
 


Setenay Süer'in Kuaförüm Sensin'deki ilk günü


Güzelliği ile dikkat çeken Setenay Süer ilk andan itibaren hem sosyal medya hem de internette araştırılmaya başlandı. Saçlarıyla da adından söz ettiren genç yarışmacı jürinin zaman zaman hedefine de oturdu ancak şahsi olarak pazartesini başarıyla tamamladı.


 


Setenay Süer'in oynadığı diziler ve filmler


Dün Kuaförüm Sensin'deki ilk bölümünde yer alan Setenay Süer ekranlara yabancı değil. Bir cast ajansına bağlı ve bugüne kadar dizi ve filmlerde oynadı. Yer aldığı projeler; Deli Gönül (2017), Ufak Tefek Cinayetler (2017) Mehmed: Bir Cihan Fatihi (2018) ve Kayhan (2018).
 


Setenay Süer IMDB


Güzel modelin dünyaca ünlü film, dizi ve oyuncular hakkında yorumların yapılıp puanlar verildiği portalı IMDB'de de profili mevcut. IMDB'de yer alan bilgilere göre Setenay Süer, Ufak Tefek Cinayetler'in 29. bölümünde, Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde 4,5 ve 6. bölümlerde, Deli Gönül dizisinde de 8. bölümde oynadı. Ayrıca Kayhan'da da yer aldı. Profiline ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.