Sev Yeter dizisi 254. bölüm izle! - 11 Haziran Salı

Sev Yeter dizisi 254. bölüm izle! - 11 Haziran Salı
Kanal 7'nin günlük dizisi Sev Yeter 254. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Dizinin izleyicileri 254. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Yayın hayatına başladıktan sonra her geçen gün yükselen yıldızı ile dikkat çeken Sev Yeter dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Duygusal, ve karmaşık sahnelerin yer aldığı, izleyicilerin kalbine dokunduğu anlarla reyting toplayan dizi 254. kez karşımıza çıktı. Sev Yeter 254. bölüm izlemek isteyenler için full hd, tek parça, Youtube ve reklamsız izle seçenekleri haberimizde.

Dizi dünyasında farklı bir yeri bulunan ve her yapımıyla adından söz ettiren Sev Yeter'in son bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Başarılı dizide yaşanacak olan gelişmeler merak edilerek araştırılıyor. Birçok izleyici de Sev Yeter dizisi 254. bölüm fragmanı izle yazarak yeni bölüme dair bilgileri öğrenmek amacında. Sev Yeter 254. bölüm full, tek parça ve HD izle seçenekleri haberimizde.

sev yeter

Sev Yeter 254. bölüm özeti
Sev Yeter dizisinde Şagun yenilgiyi bir türlü hazmedemiyordur. Kendi kendine konuşurken Mani gelir ve neden bu kadar gergin olduğunu sorar. Şagun Pihu nun yanımdan ayrılmasına çok üzülüyorum ve bir türlü konsantre olamıyorum ne yapsam aklıma Pihu geliyor diye şikayette bulunuyor. Mani o zaman rahatlamak için dışarda yemek yiyelim diyor. Şagun kabul ediyor. Bhalla evinde bütün kadınlar Vidyud’un neredeyse ağzına düşeceklerdir. Kadınların Vidyud’a ikramlarda bulunup sadece onunla ilgilenmeleri erkekleri kızdırıyor. Vidyud gittikten sonra erkekler hanımlarını eleştirmeye başlıyorlar. Ancak kadınların aklı Vidyud dadır. Raman bu iş böyle olmayacak diyerek erkekleri bir odaya topluyor ve stratejilerin belirleyeceklerini söylüyor. Mani ve Şagun bir lokantaya geliyorlar. Mani herhalde bir ünlü geldi diyor. Ona bir telefon geliyor ve uzaklaşıyor. Şagun Vidyud’u basın mensupları ile görüyor ve tanınmamak için yüzünü gizliyor. Ancak Vidyud onu görünce yanına geliyor ve o gün için özür dilerim diyor. Şagun kes sesini diye onu azarlarken Mani geliyor. Vidyud kendini tanıtınca Mani sizi tanıyamadığım için çok üzgünüm diyor.

Sev Yeter Oyuncuları
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram

Sev Yeter genel konusu
Aşk Bu da anlamına gelen Ye Hai Mohabbatein isimli dizinin genel konusu şöyledir; dizinin baş rol oyuncusu Divyanka Tripathi‘nin hayat verdiği Ishita Iyer bir diş hekimidir. Ishita çocuğu olmayan bir kadındır ve boşanmış olan babasıyla birlikte yaşamaktadır. Ishita Iyer’in ablası Vandita ise, kolejli bir öğretim görevlisi olan Bala ile evlidir ve Şravan isminde bir oğlu vardır. Karan Patel‘in canlandırdığı Raman Kumar Omprakash Bhalla karakteri ise, Raman Pencaplı bir iş adamıdır. Ailesinden uzakta yaşar. ilk eşi olan Shangun‘dan boşanmıştır. Bu arada Shangun karakterini Anita Hassanandani canlandırmaktadır. Raman’ın ilk eşinden Aditya (Adi) adında bir oğlu ve Ruhi isminde bir kızı vardır. Raman’ın oğlu Aditya eski eşiyle birlikte yaşamaktadır. Raman’ın kızı Ruhi ise, babasıyla birlikte yaşamaktadır. Raman’ın eski eşi Shagun, Raman’ın eski patronu ve iş rakibi Ashok ile birlikte yaşımaktadır. Ashok, her zaman iş dünyasından Raman’u kovmaya çalışır. Yaşanan birkaç olaydan sonra, Ishita ve Raman, Ruhi’nin velayeti uğruna evlenirler. Raman ve Ishita birbirlerine karşı yakınlaşırlar. Shagun, Raman ve Ishita’nın yakınlaşmasından dolayı çifti kıskanmaya başlar. Raman’ın kızı Ruhi, Ishita’yı çok sever ve onu en iyi anne olarak görür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.