Sibel Emur sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Sibel Emur sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Temizlik Benim İşim'in bugün başlayan haftanın yeni bölümünde Sibel Emur, ilk gün yarışan isim oldu. Güzelliği ile de dikkat çeken Emur, sosyal medyada da adından söz ettiriyor. İşte kendisi hakkındaki bilgiler...

Kadir Ezildi'nin renkli sunumuyla pazartesiden cumaya büyük bir heyecana sahne olan Temizlik Benim İşim'de ilk gün yarışmacısı Sibel Emur'du. Kura ile belirlenen isim olan Sibel Hanım, yarışmadaki varlığının dışında güzelliği ile de dikkat çekti ve hakkında araştırmalar başladı. Temizlik Benim İşim'e katılan yarışmacılar her hafta binlerce kişiyi internet başına çekiyor ve araştırma yapılmasını sağlıyor. Biz de sizler için Sibel Emur ile lgili sosyal medyayı sallayan bir haber hazırladık. Detaylar haberimizde.
 


Sibel Emur kimdir?

28 yaşında olan Sibel Hanım ev hanımııdır. Emir ve Egemen adında iki çocuğu vardır. Emre Bey ile evlidir. Para ödülünü kazanırsa arabasını pırlanta taşlarla süsleteceğini söyledi.

sibel emur fotoğrafları


Sibel Emur Instagram hesabı

Temizlikteki hüneri ile haftayı birinci tamamlamak isteyen Sibel Emur, Instagram'da da bir hesaba sahip. @sibelemreemur profilinden kendisine ulaşabileceğiniz güzel yarışmacıyı 389 kişi takip ediyor. Emur'un listesinde ise 891 hesap var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.