Sıfır Bir 6. Sezon 3. Bölüm tek parça izle - 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı BluTV

Sıfır Bir 6. Sezon 3. Bölüm tek parça izle - 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı BluTV
Yayınlandığı her bölümle olay olan Sıfır Bir 6. Sezon 3. Bölüm ile karşımıza çıktı ve gelişmeler merak ediliyor. Haberimizde Sıfır 6. Sezon 3. Bölüm tek parça full HD izle seçenekleri bulunmaktadır.

İnternet dizisi olmasına rağmen birçok televizyon yapımını geride bırakan ve BluTV'nin en güçlü yapımı olarak karşımıza çıkan Sıfır Bir'in ikinci bölümü de ekranlara geldi. Sanal dünyanın zirve sahibi Sıfır Bir dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Savaş Satış başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve yıllardır gündemden düşmeyen Sıfır Bir'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sıfır Bir 3. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sıfır Bir 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Sıfır Bir 3. bölüm özeti
Nesih'in ölmesinin şokuyla sarsılan mahalleli, büyük savaş için hazırlanmaya ve ellerini güçlendirmeye başlayacak. Paraları silah almak uğruna kaptıran Burak ve Cengo takımı da, mahalleli tarafından dışlanacak. Öte yandan, herkesi hazırlıksız yakalamak isteyen Gökhan ise yeni bir saldırı için harekete geçecek gibi görünüyor. Savaş ile Cihat'ın bir araya geldiği hapishanede de yeni müdür ipleri eline almak için çeşitli yollar deneyecek. blutv'nin bir fenomen haline gelen dizisi Sıfır Bir merakla beklenen yeni bölümü ile 22 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19.01'de izleyici karşısında olacak...

BluTV Sıfır Bir 3. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Sıfır Bir 3. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sıfır Bir'ın 3. bölümünü BluTV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Sıfır Bir 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
BluTV'nin fenomen dizisi Sıfır Bir 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa BluTV.com.tr ve BluTV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Sıfır Bir konusu
Dizi Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde bir grup gencin illegal olaylara karşı giriştikleri mücadeleyi anlatıyor. 20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini ortalarında buldukları düzen, zamanla onların değişmez kara bahtı olur. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından verilir. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibine başka çare bırakılmamıştır.İlk bölümü 1 Haziran 2016'da yayınlanan ve kısa sürede binlerce hayrana ulaşan internet dizisi Sıfır Bir'in ilk iki sezonu Youtube'da yayınlanmıştı. Dizinin yayın hakları 3. sezondan itibaren Blu Tv tarafından alındı. Dizinin 4. sezonu 7 Haziran 2018 Perşembe günü yayına başladı. Parmaklıklar ardında herkesin kendi egemenliğini kurmaya çalıştığı ve mücadelenin kızıştığı 4. sezonda ekibin haksızlığa karşı savaşı son sürat devam edecek. 6. sezonda Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde Savaş ve arkadaşları ile illegal gruplar arasında mücadelenin çok daha çetin geçtiği sezon finalinde Savaş’ın vurulması akıllarda büyük bir soru işareti yarattı. Savaş’ın yaşadığının görüldüğü fragmanda Savaş ve arkadaşları, hem cezaevinde hem de Adana’nın sokaklarında mücadeleleri uğruna ölmeyi göze alacak.

Sıfır Bir oyuncuları
Savaş Satış, Cihangir Ceyhan (Cio), Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin, Kadri Beran Taskin (Avukat Kenan), Gazapizm (Kürmi) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum